Σε νέα υψηλά S&P 500 και Nasdaq

Σε νέα υψηλά S&P 500 και Nasdaq

Η αβεβαιότητα από τις εξελίξεις στην κορεατική χερσόνησο έχει μειωθεί και η ζημιά από τον τυφώνα Ίρμα δεν φαίνεται να είναι τελικά τόσο μεγάλη όσο αναμενόταν

Σε νέα υψηλά S&P 500 και Nasdaq
Σε θετικό έδαφος κινήθηκαν οι αμερικανικοί δείκτες την Τρίτη, με «οδηγό» τις χρηματοοικονομικές μετοχές, μετά την ώθηση που έλαβαν από την αύξηση των επιτοκίων στα αμερικανικά ομόλογα. S&P 500 και Nasdaq βρέθηκαν σε νέα υψηλά.

Ο Dow Jones έκλεισε ανοδικά κατά 0,24% στις 22.110 μονάδες, με τη μετοχή της Goldman Sachs να καταγράφει τη μεγαλύτερη άνοδο. Ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 0,34% στις 2.496 μονάδες με «οδηγό» τις τηλεπικοινωνίες και τις χρηματοοικονομικές μετοχές.

Κλείσιμο
Ο τεχνολογικός Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,34% στις 6.434 μονάδες.

Η απόδοση του αμερικανικού δεκαετούς διαμορφώθηκε στο 2,171%, σε νέο υψηλό από την 1η Σεπτεμβρίου.

«Η αβεβαιότητα από τις εξελίξεις στην κορεατική χερσόνησο έχει μειωθεί και η ζημιά από τον τυφώνα Ίρμα δεν φαίνεται να είναι τελικά τόσο μεγάλη όσο αναμενόταν. Αυτό οδηγεί υψηλότερα τις αποδόσεις» υποστηρίζει ο Ρόμπερτ Πάβλικ, επικεφαλής αναλυτής αγορών στην Boston Private.

Στο επίκεντρο και η μετοχή της Apple, που ενισχύεται κατά 0,3% μετά την παρουσίαση των νέων μοντέλων iPhones, Apple Watch και Apple TV.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης