Σταθερά σε ανοδική πορεία η Wall Street

Σταθερά σε ανοδική πορεία η Wall Street

Σε ιδιαίτερα καλή πορεία ο βιομηχανικός κλάδος, με τη μετοχή της Deere να έχει καταγράψει άνοδο άνω του 7%, μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων τριμήνου

Σταθερά σε ανοδική πορεία η Wall Street
Ανοδικά κινήθηκε την Παρασκευή η Wall Street μετά το πρόσφατο sell off, λόγω πολιτικής αναταραχής, με τους επενδυτές να προχωρούν σε αγορές μετοχών οι οποίες δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα.

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,69% στις 20.804 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με κέρδη 0,68% στις 2.381 μονάδες και ο Nasdaq έκλεισε με κέρδη 0,47% στις 6.083 μονάδες.

Σε ιδιαίτερα καλή πορεία ο βιομηχανικός κλάδος, με τη μετοχή της Deere να έχει καταγράψει άνοδο άνω του 7%, μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων τριμήνου που ξεπέρασαν σημαντικά τις προβλέψεις των αναλυτών.

«Η αγορά αναγνωρίζει ότι τόσο ο πρόεδρος Τραμπ όσο και η κυβέρνησή του είναι θετικά διακείμενοι προς τις επιχειρήσεις», εκτιμά ο Maris Ogg, πρόεδρος της Tower Bridge Advisors.

«Βουτιά» 18,5% για τον δείκτη «φόβου» VIX, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 12,2 μονάδες.
Κλείσιμο

Η απόδοση του 10ετούς διαμορφώθηκε στο 2,233% και του 2ετούς στο 1,27%. Πτώση για τον δείκτη δολαρίου κατά 0,9%, με το ευρώ να φθάνει στο 1,1202 δολ.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης