Αυξήθηκε κατά 10% ο τζίρος της Bosch Eλλάδας

Αυξήθηκε κατά 10% ο τζίρος της Bosch Eλλάδας

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα του κύκλου εργασιών της εταιρείας για το 2016 - Ο τζίρος της αυξήθηκε κατά 10%, σε 35,4 εκατ. ευρώ από 32,2 εκατ. το 2015

Αυξήθηκε κατά 10% ο τζίρος της Bosch Eλλάδας
Θετικά ήταν τα αποτελέσματα του κύκλου εργασιών της Bosch Eλλάδας για το έτος 2016. Η εταιρεία παρουσίασε αύξηση 10% του τζίρου της, σε 35,4 εκατ. ευρώ από 32,2 εκατ. το 2015.

Σε ο,τι αφορά τους τζίρους ανά τμήμα, το τμήμα των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτου πέτυχε μια συνολική αύξηση +12,2%, το τμήμα των Ηλεκτρικών Εργαλείων ολοκλήρωσε την εξαιρετική πορεία του έτους με συνολική αύξηση +19,0% σε σχέση με το 2015, τα Συστήματα Ασφαλείας είχαν συνολική αύξηση +11,0%, ενώ η Θέρμανση έκλεισε αρνητικά -10,9 % σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά λόγω της αναβολής υλοποίησης κάποιων έργων.

Κλείσιμο
Αντίστοιχα, άνοδο σημείωσαν και οι διεθνείς πωλήσεις, με τον Όμιλο να καταγράφει αύξηση +3,5%.

Για το 2017 η Bosch Ελλάδας αναμένει τη διατήρηση και περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεών της, όσον αφορά τις πωλήσεις και τα κέρδη, έχοντας πάντα ως βασικό άξονα την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και τη διείσδυση σε αγορές που εμφανίζουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης όπως η Ηλεκτροκίνηση και το Internet of Things.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης