Με άνοδο το άνοιγμα στην Ευρώπη εν αναμονή της ομιλίας Ντράγκι

Με άνοδο το άνοιγμα στην Ευρώπη εν αναμονή της ομιλίας Ντράγκι

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 άνοιξε με άνοδο 0,14% και την πλειοψηφία των μετοχών να ενισχύονται. Σημαντικές επιδόσεις επιδεικνύουν οι μετοχές του τομέα πρώτων υλών, με άνοδο πάνω από 1%

Με άνοδο το άνοιγμα στην Ευρώπη εν αναμονή της ομιλίας Ντράγκι
Σε θετικό έδαφος κινούνται σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές λίγο μετά το άνοιγμα με το ανοδικό σερί του δολαρίου να υποχωρεί και το πετρέλαιο, αντιθέτως, να ανακάμπτει, καθώς η επίτευξη συμφωνίας στον ΟΠΕΚ για μείωση της παραγωγής φαίνεται να κερδίζει έδαφος μετά και την είδηση που μετάδωσε το Reuters, ότι το Ιράν ίσως εξαιρεθεί από αυτή τη διαδικασία.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 άνοιξε με άνοδο 0,14% και την πλειοψηφία των μετοχών να ενισχύονται. Σημαντικές επιδόσεις επιδεικνύουν οι μετοχές του τομέα πρώτων υλών, με άνοδο πάνω από 1%.

Κλείσιμο
Στα επιμέρους ταμπλό, ο βρετανικός FTSE100 με άνοδο 0,23%, ο γερμανικός DAX στο +0,07%, ο CAC40 στο Παρίσι ενισχύεται 0,16%, ο ισπανικός ΙΒΕΧ35 υποχωρεί 0,25%..

Στη Γαλλία, ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί παραδέχθηκε την ήττα του στις προκριματικές για την προεδρία το 2017, με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι αυτή η ήττα θα σημάνει και το τέλος της πολιτικής του καριέρας. Στον β' γύρο πέρασαν Φιγιόν και Ζιπέ που θα κονταροχτυπηθούν για το ποιος θα αναδειχθεί υποψήφιος με τη γαλλική Δεξιά.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης