H τράπεζα έρχεται σπίτι σου με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο

H τράπεζα έρχεται σπίτι σου με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο

Κάνε όλες σου τις συναλλαγές με λίγα κλικ, μακριά από το γκισέ

H τράπεζα έρχεται σπίτι σου με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο

Όταν η καθημερινότητα σου περιορίζεται στο γραφείο-σπίτι / σπίτι-γραφείο (αν είσαι εργένης) ή στο γραφείο-σπίτι-παιδικές δραστηριότητες (αν έχεις οικογένεια), το να τρέχεις για να εξοφλείς λογαριασμούς πριν λήξει η προθεσμία τους, να εκπληρώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου προς το Δημόσιο και να πληρώσεις δίδακτρα για σχολεία, μοιάζει με ένα μόνιμο μαρτύριο.

Όχι μόνο αναγκάζεσαι να βάλεις -πια- ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ολοκληρώσεις όπως πρέπει τις συναλλαγές σου και να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια, αλλά αναγκάζεσαι να στήνεσαι σε ατελείωτες ουρές και να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου. 

Ήρθε η ώρα να ενταχθείς στην εποχή της ραγδαίας τεχνολογικής εκτίναξης και να αξιοποιήσεις τα ψηφιακά μέσα προς όφελός σου. Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πλέον προέκταση του χεριού σου, το ίδιο και το τάμπλετ. Οι ώρες, δε, που η προσοχή σου είναι στραμμένη μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή, ατελείωτες. Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιείς αυτές τις συσκευές και για τη διεκπεραίωση τραπεζικών συναλλαγών;

Στην Ευρώπη το e-banking  είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο. Η πλειοψηφία των Ελλήνων ακόμα το «ανακαλύπτει», ωστόσο ο κατάλογος με εκείνους που το εντάσσουν στην καθημερινότητά τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Και σε αυτό συμβάλει δυναμικά η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Alpha Bank, η οποία δίνει άλλη διάσταση στην τραπεζική εμπειρία.

{{{ articlebanner-330x100-1 }}}

Μέσω του e-banking  της Alpha Bank μπορείς να πληρώσεις σε ελάχιστο χρόνο κάθε είδους λογαριασμό, να καταβάλεις το ενοίκιο σου ή και τα ασφάλιστρά σου σχεδόν σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες , ακόμη και από το smartphone σου, χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή. Και το κυριότερο: Χωρίς να έχεις ενδοιασμούς για την ασφάλεια των χρημάτων σου κατά τη μεταφορά τους από τον έναν τραπεζικό λογαριασμό στον άλλον.

Όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω της Alpha Bank πραγματοποιούνται με αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες ασφαλείας στα συστήματα και τις υπηρεσίες της τράπεζας, ενώ μέσω της υπηρεσίας «Alpha alerts» έχεις τον πλήρη έλεγχο, καθώς ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τις κινήσεις των καρτών και των λογαριασμών με e­mail και SMS.

Παράλληλα, είσαι σε θέση να ενημερωθείς και να ακυρώσεις εκκρεμείς συναλλαγές, αν το θες και να καθορίσεις εσύ την εκτέλεση πληρωμών σε μεταγενέστερη ημερομηνία, δεσμεύοντας το ποσό της συναλλαγής.

Η τράπεζα, σού δίνει ακόμα ένα πλεονέκτημα: Να ρυθμίσεις  ο ίδιος τα ανώτατα όρια μεταφορών μεταξύ λογαριασμών, καθώς και το όριο για την ανάληψη μετρητών των καρτών από ΑΤΜ.

Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών, το  Alpha e-banking σε «εξοπλίζει» με τη νέα εύχρηστη σελίδα «Επισκόπηση» και διευκολύνει την ενημέρωσή σου «με μία ματιά» για λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια και επενδύσεις, μέσα από διαδραστικά γραφήματα και λίστες. Σε μία οθόνη, βλέπεις  πλέον όλες τις πληροφορίες και τις διαθέσιμες επιλογές για το προϊόν που σε ενδιαφέρει, ενώ το ιστορικό κινήσεων σου παραμένει το σημείο αναφοράς όποτε το χρειαστείς. 

Οργανώνεις τα οικονομικά σου, αυτοματοποιώντας τις μελλοντικές συναλλαγές σου και δημιουργείς συντομεύσεις για όσες πραγματοποιείς συχνά. 

Εxtra: Έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις το προφίλ σου σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις και να δώσεις χρώμα και όνομα στα προϊόντα. Παράλληλα, μπορείς να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα και να προστατεύσεις τα προσωπικά σου δεδομένα μέσω της υπηρεσίας «Alpha e­Statements», που επιτρέπει την αντικατάσταση των έντυπων αντίγραφων λογαριασμών με ηλεκτρονικά.



{{{ articlebanner-728x90-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-2 }}}
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης