Πτώση 1,08% στο Χρηματιστήριο

Πτώση 1,08% στο Χρηματιστήριο

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 761,05 μονάδες με την Αθήνα να διολισθαίνει με μια ακόμη συνεδρίαση φόβου



Πτώση 1,08% στο Χρηματιστήριο
Απέναντι στο θέατρο του παραλόγου μεταξύ Ευρωπαίων- Κυβέρνησης (“Θα σε δω δεν θα με δεις”) η Αθήνα διολίσθησε με μια ακόμη συνεδρίαση φόβου.

Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, γιατί αυτό που παρακολουθεί εδώ και μήνες η διεθνή σκηνή είναι ένα κακοστημένο θέατρο μεταξύ δανειστών-ελληνικής κυβέρνησης. 

Μετά από την πρώτη περιοδεία στην Ευρώπη, η ελληνική κυβέρνηση άλλαξε τα ονόματα στους θεσμούς και αφού συνεδρίαζαν επί μήνες καταλήξαμε σε δυο διαφορετικά κείμενα. Ενώ μετά από 22 συναντήσεις – τηλεδιασκέψεις Τσίπρα – Μέρκελ καταλήξαμε σε “καυγαδάκια” και “  μούτρα” μεταξύ των δυο πλευρών.

Όλες αυτές οι διαδικασίες δεν τις έχουν φανταστεί ούτε οι μεγαλύτεροι παπατζήδες.

Ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το θέατρο – εκτός αν συνυπολογίσει ότι, όλη αυτή η παράσταση ήταν απαραίτητη για να οδηγηθεί η Ελλάδα σ ένα νέο μνημόνιο. Και φυσικά αφού η χώρα γύρισε σε ύφεση να δικαιολογηθεί η νέα χρηματική ενίσχυση.

Τελικώς, λοιπόν  σημειώνοντας πτώση 1,08%.

Βουτιά 6,82% για την Eurobank στα 0,123 ευρώ. Με πτώση 5% η Αlpha Bank στα 0,285 ευρώ. Με πτώση 4,56% η Τράπεζα Πειραιώς στα 0,398 ευρώ.  Στα 64,9 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι συνολικές συναλλαγές. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης