CNBC: Πώς να προστατεύσετε το χαρτοφυλάκιό σας από την Ελλάδα

CNBC: Πώς να προστατεύσετε το χαρτοφυλάκιό σας από την Ελλάδα

O αρθρογράφος σχολιάζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίστηκε πιο πρόθυμος για συμβιβασμό

CNBC: Πώς να προστατεύσετε το χαρτοφυλάκιό σας από την Ελλάδα
Ελλάδα και Γερμανία συνεχίζουν να παίζουν το «παιχνίδι του κοτόπουλου» αναφέρει σε δημοσίευμά του το CNBC. Ωστόσο, τι σημαίνει αυτό για τις μετοχές διερωτάται ο αρθρογράφος του κειμένου και πώς μπορούν να προστατεύσουν οι επενδυτές το χαρτοφυλάκιό τους.

Αναφερόμενο το δημοσίευμα στη χθεσινή δημοσίευση του Reuters πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξεμείνει από χρήματα μέχρι τις 20 Απριλίου, αν δεν λάβει μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια αλλά και στην συνάντηση Μέρκελ και Τσίπρα στο Βερολίνο, ο αρθρογράφος σχολιάζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίστηκε πιο πρόθυμος για συμβιβασμό.

Την ίδια ώρα ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών George Osborne δήλωσε χθες πως παραμένει ο κίνδυνος ενός Grexit όσο υπάρχει μια κακή διάθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρωζώνη.

Και καθώς αυξάνονται τα στοιχήματα για το μέλλον της Ελλάδας, οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων αυξάνονται δείχνοντας πως ο κίνδυνος μιας χρεοκοπίας είναι ακόμα ορατός. Επιπλέον,οι αποδόσεις των ελληνικών 2ετών ομολόγων διπλασιάστηκαν το 2015.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης