Μιράντα Ξαφά για ΣΥΡΙΖΑ: Ή θα εγκαταλείψει την ατζέντα του ή θα μας βγάλει από το ευρώ

Μιράντα Ξαφά για ΣΥΡΙΖΑ: Ή θα εγκαταλείψει την ατζέντα του ή θα μας βγάλει από το ευρώ

Όπως σημείωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ αν κι έχει μετακινηθεί προς το κέντρο σε σύγκριση με το 2012, διαθέτει ακόμα ορισμένα στοιχεία που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη 

Μιράντα Ξαφά για ΣΥΡΙΖΑ: Ή θα εγκαταλείψει την ατζέντα του ή θα μας βγάλει από το ευρώ
Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή διαμορφωμένο, με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και αυξημένες κρατικές δαπάνες, δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί, τόνισε μιλώντας στο Bloomberg η Μιράντα Ξαφά.

Όπως δήλωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ αν κι έχει μετακινηθεί προς το κέντρο σε σύγκριση με το 2012, διαθέτει ακόμα ορισμένα στοιχεία στην ατζέντα του που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ότι μπορούν να βρουν χρηματοδότηση.

Κλείσιμο
Αυτό αφήνει το κόμμα της αντιπολίτευσης με δύο λύσεις. Είτε θα αναγκαστεί να αλλάξει την ατζέντα του είτε να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ.

Ερωτηθείσα για το αν ανησυχεί για τις εκλογές του Μαρτίου τόνισε ότι πρέπει πρώτα να δούμε πώς θα πάνε οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αναφερόμενη στην εμπλοκή που έχει σημειωθεί στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την τρόικα και την προληπτική γραμμή στήριξης μετά το μνημόνιο, η κυρία Ξαφά ανέφερε ότι μάλλον θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η οποία αποτελεί προαπαιτούμενο όχι μόνο για την προληπτική γραμμή στήριξης αλλά και για την παράταση του τρέχοντος προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης