Ποια επαγγελματική συμβουλή έδωσε ο Robin Williams στην Mila Kunis...

Ποια επαγγελματική συμβουλή έδωσε ο Robin Williams στην Mila Kunis...

Η 31χρονη Kunis εξηγεί πως ο Kurtwood Smith, ο συμπρωταγωνιστής της τότε, ήταν φίλος με τον Williams  ο οποίος και πήγε να τον δει

Ποια επαγγελματική συμβουλή έδωσε ο Robin Williams στην Mila Kunis...
Πριν τον θάνατο του Robin Williams η Mila Kunis αναφέρθηκε στην πρώτη τους συνάντηση, όταν αυτή ήταν έφηβη και πρωταγωνιστούσε στο "That '70s Show".

"Πολλές φορές συναντάς ανθρώπους που δεν σε επηρεάζουν. Τους συναντάς, είναι ευχάριστοι και καλοί", λέει η Κunis στο περιοδικό Esquire, "και κάποιες άλλες φορές συναντάς κάποιον που σου λέει κάτι και το θυμάσαι για όλη σου τη ζωή".

Κλείσιμο
Η 31χρονη Kunis εξηγεί πως ο Kurtwood Smith, ο συμπρωταγωνιστής της τότε, ήταν φίλος με τον Williams  ο οποίος και πήγε να τον δει. Ο Williams ρώτησε την Kunis το όνομά της και όταν του το είπε, την ξαναρώτησε αν παίζει στην σειρά.  

Όταν η Kunis του είπε πως είναι ηθοποιός και συμμετέχει στην σειρά ο Robin Williams της έδωσε μία συμβουλή που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Της είπε "θυμήσου αυτή την στιγμή. Θυμήσου την γιατί πράγματα σαν και αυτό δεν συμβαίνουν συνέχεια"."Κάνε ενα βήμα πίσω και εκτίμησε αυτό που ζεις. Έχεις μια καταπληκτική στιγμή"

Μάλιστα η ηθοποιός του επανέλαβε αυτό που της είχε πει τότε, χρόνια μετά, όταν συνεργάστηκαν σε μία νέα κινηματογραφική παραγωγή.

"Είναι αλήθεια, σήμερα,  τώρα, αυτή τη στιγμή, κάνε ένα βήμα πίσω και απόλαυσέ τις στιγμές" της είπε, με την ηθοποιό να του απαντά πως το έκανε και όλα πήγαν καλά.

Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης