Νέα πρόσωπα στο Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ

Νέα πρόσωπα στο Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ

Ο Ολλανδός Ντεφρίντ θα καταλάβει τη θέση που έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Αν. Μπερούτσου - Παραμένει στη θέση της προέδρου η εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Αναστασία Σακελλαρίου

Νέα πρόσωπα στο Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ
Δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΦΕΚ η απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα για τον διορισμό του Βάουτερ Ντεφρίντ στο Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Ο Ολλανδός Ντεφρίντ θα καταλάβει τη θέση που έμεινε κενή στο Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ μετά την παραίτηση του Αν. Μπερούτσου για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος, η οποία λήγει στις 30.6.2017.
 
Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για στέλεχος με μεγάλη τραπεζική εμπειρία  και θητεία στην Amsterdam Trade Bank, στην Belfius, στη Fortis και στην ABN AMRO.

Εξάλλου, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των αντικαταστατών άλλων μελών του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που παραιτήθηκαν προσφάτως. Πρόκειται για την εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών Ευτυχία Μιχαηλίδου και τον εκπρόσωπο της Τράπεζας της Ελλάδος Ευθύμιο Γκατζώνα.

Παρά τις αλλαγές, στη θέση της προέδρου θα παραμείνει η Αναστασία Σακελλαρίου, που συγκαταλέγεται μεταξύ των προσώπων που έχει ασκηθεί δίωξη για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης