Επιστολή Μίχαλου σε Μανιάτη για το επιχειρηματικό πάρκο Ελευσίνας

Επιστολή Μίχαλου σε Μανιάτη για το επιχειρηματικό πάρκο Ελευσίνας

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ ζητά παρέμβαση για ολοκλήρωση πολεοδόμησης του Επιχειρηματικού Πάρκου Ελευσίνας

Επιστολή Μίχαλου σε Μανιάτη για το επιχειρηματικό πάρκο Ελευσίνας
Την παρέμβαση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ιω. Μανιάτη ζητάει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος προκειμένου να ολοκληρωθεί η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την έγκριση της πολεοδόμησης του Επιχειρηματικού Πάρκου Ελευσίνας, στην οποία δραστηριοποιούνται 35 επιχειρήσεις.

Ο κ. Μίχαλος τονίζει ότι εδώ και επτά χρόνια εκκρεμεί η ολοκλήρωση του έργου, λόγω ολιγωρίας των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών του υπουργείου ΠΕΚΑ, γεγονός που καταδεικνύει τη μεγάλη απόσταση λόγων και έργων για τις αδειοδοτήσεις επενδύσεων στην πραγματική οικονομία.

Κλείσιμο
Αφορμή για την επιστολή, αποτέλεσε η καταγγελία των εκπροσώπων 35 επιχειρήσεων που επιχειρούν επί επτά χρόνια να επιτύχουν την έγκριση της Πολεοδόμησης του Επιχειρηματικού Πάρκου Ελευσίνας, έκτασης 500 στρεμμάτων, όπου είναι εγκατεστημένες νομίμως από το 1965.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης