Ξεπέρασε τα 100 δισ. δολάρια η αξία του Facebook

Ξεπέρασε τα 100 δισ. δολάρια η αξία του Facebook

Οι μετοχές της εταιρείας εκτοξεύτηκαν κατά 60% από τις 24 Ιουλίου – Πλέον αξίζει περισσότερο από τα McDonald's και την Goldman Sachs

Ξεπέρασε τα 100 δισ. δολάρια η αξία του Facebook
Ξεπέρασε τα 100 δισ. δολάρια η αξία του Facebook
Η αξία του Facebook ξεπέρασε τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια και πλέον συμπεριλαμβάνεται στο «club» των ισχυρών. Οι μετοχές της εταιρείας ανέβηκαν κατά ένα δολάριο το απόγευμα της Δευτέρας, γεγονός που συνεπάγεται ότι η αξία του πιο δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνάει το «φράγμα» των 100 δισ. δολαρίων, για πρώτη φορά.

Είναι χαρακτηριστικό πως η μετοχή του Facebook εκτοξεύτηκε κατά 60% από τις 24 Ιουλίου, γεγονός που αποδίδεται στις διαφημίσεις μέσω κινητών τηλεφώνων.

Το «παιδί» του Ζούκερμπεργκ αξίζει πλέον περισσότερο από εταιρίες κολοσσούς, όπως τα McDonald's, η Conoco Phillips, η American Express και η Goldman Sachs.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης