«Sometimes it snows in April»: Ακούστε τα καλύτερα τραγούδια του Prince

«Sometimes it snows in April»: Ακούστε τα καλύτερα τραγούδια του Prince

«Purple Rain», «When doves cry», «If I was your girlfriend», «Cream» και άλλες μεγάλες επιτυχίες της αδικοχαμένης μουσικής ιδιοφυΐας, που έφυγε αιφνιδίως σήμερα από τη ζωή

«Sometimes it snows in April»: Ακούστε τα καλύτερα τραγούδια του Prince
Την απώλεια του «πρίγκιπα» της μουσικής, της εκκεντρικής, μουσικής ιδιοφυΐας που ακούει στο όνομα «Prince», θρηνεί ο κόσμος της μουσικής εδώ και λίγες ώρες, καθώς ο 57χρονος καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του, σε ηλικία 57 ετών.

Τραγουδιστής, συνθέτης, ηθοποιός, μουσικός, ενορχηστρωτής... Ο μικρός πρίγκιπας της μουσικής «έσκασε» σαν κομήτης το 1979 και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, με άλμπουμ σαν το «Controversy» και το «Purple rain»;

Κλείσιμο
«Είναι μια μουσική ιδιοφυΐα» είχαν πει, μεταξύ άλλων, κατά καιρούς, ο Στινγκ, ο Σπρίνγκστιν, ο Μάιλς Ντέιβις και πολλοί άλλοι αναφερόμενοι στον Πρινς -κατά κόσμον Ρότζερς Νέλσον- ο θάνατος του οποίου σκόρπισε αμέτρητη θλίψη στους φίλους και τους οπαδούς του ανά τον κόσμο.

Στα 57 του χρόνια, είχε πουλήσει πάνω από 100.000.000 δίσκους, είχε πάρει επτά βραβεία Γκράμι, το πιο σημαντικό απ' όλα όμως ήταν ότι παρέμεινε πάντα ένας ιδιαίτερα αντισυμβατικός καλλιτέχνης.

Δείτε και ακούστε μερικά από τα κορυφαία τραγούδια του Prince:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης