«Ρυθμός Stage»: Ανδριάνα Μπάμπαλη και Etten στις 17 Μαρτίου

«Ρυθμός Stage»: Ανδριάνα Μπάμπαλη και Etten στις 17 Μαρτίου

«Γυναίκες» τη Δευτέρα 17 Μαρτίου - Μια συνεργασία ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές φωνές 

«Ρυθμός Stage»: Ανδριάνα Μπάμπαλη και Etten στις 17 Μαρτίου
Δύο ερμηνεύτριες αλλά και τραγουδοποιοί της νεότερης γενιάς. Δύο φωνές που, όσοι δεν τις έχουν ακούσει, θα τους μείνουν αξέχαστες. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Etten. Τόσο διαφορετικές όσο και «συγγενείς» στα ακούσματα και τις επιρροές τους, που επιλέγουν και τολμούν να διασκευάσουν τραγούδια άλλων αγαπημένων γυναικών δημιουργών σε μια ζωντανή εμφάνιση που εκπλήσσει. Εκεί που συναντιέται μουσικά η Λένα Πλάτωνος με τηνBjork. Η Αρλέτα με τη Suzan Vega.  Η Ελένη Βιτάλη με την Amy Winehouse και η Αφροδίτη Μάνου με την Patti Smith.

Και αν υφίστανται απορίες σχετικά με αυτή την μοναδική συνεργασία οι απαντήσεις θα δοθούν επί σκηνής καθώς τα γνωστά τραγούδια θα αλλάζουν μορφή και ήχο με τη συμβολή τριών σπουδαίων μουσικών: Του Δημήτρη Μπαρμπαγάλα στις κιθάρες, του Δημήτρη Κλωνή στα τύμπανα και του Άκη Κατσουπάκη στα πλήκτρα.
 
Κλείσιμο
Μαζί με αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας (Μοίρα μου έγινες, Δες καθαρά, Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου, κ.ά.) και της Etten (I know you ‘re behind me but I ‘m not scared, Lappuggla).






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης