Ο Γιάννης Χαρούλης στον Λυκαβηττό για δύο συναυλίες

Ο Γιάννης Χαρούλης στον Λυκαβηττό για δύο συναυλίες

Ένα πρόγραμμα με τραγούδια που είναι ριζωμένα στο κέντρο του συναισθήματος και της συλλογικής μνήμης και που σε ταξιδεύουν παντού

Ένοχος ο Charlie Sheen!
Ο Γιάννης Χαρούλης στον Λυκαβηττό για δύο συναυλίες

Σε δύο μοναδικές παραστάσεις στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Χαρούλης με τις «Μαγγανείες» του ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί μία συναυλία του καλλιτέχνη για τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, όμως η μεγάλη ζήτηση οδήγησε τους διοργανωτές στην προσθήκη ακόμη μιας συναυλίας του Γιάννη Χαρούλη και της μπάντας του στον ίδιο χώρο, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 21.30.
Κλείσιμο

Για μία ακόμα χρονιά ο γνωστός τραγουδιστής φτιάχνει ένα πρόγραμμα με τραγούδια που είναι ριζωμένα στο κέντρο του συναισθήματος και της συλλογικής μνήμης. Τραγούδια που έρχονται από παντού. Τραγούδια που σε πάνε παντού. Από τόπο σε τόπο και από χρόνο σε χρόνο. Πολλές ιστορίες μαζί που αφηγούνται μία καινούρια ιστορία.



Τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους και τη συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλα που διάλεξε ειδικά για τις βραδιές στο Λυκαβηττό.

Περισσότερες πληροφορίες:

Προπώληση: 10 ευρώ
Στο ταμείο: 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Public, Reload Stores, Music Corner και Αρτύς και ηλεκτρονικά στο viva.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης