«Μια αγκαλιά τραγούδια» από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

«Μια αγκαλιά τραγούδια» από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Με φόρα από τη sold out επιτυχία της συναυλίας που έδωσε στο Δημοτικό Θέατρο Βράχων και κρατώντας «μια αγκαλιά τραγούδια», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στο Θέατρο Βράχων για μια βραδιά, που έχει την επιτυχία στο... τσεπάκι της!

«Μια αγκαλιά τραγούδια» από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη
Η παράσταση  της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Γαστουρίου ΟΜΟΝΟΙΑ, που συνεπήρε το κοινό και τα τοπικά κερκυραϊκά μέσα  (χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας), επαναλαμβάνεται για το αθηναϊκό κοινό.

Συνοδευόμενη από 45 εξαιρετικούς μουσικούς μίας από τις παλαιότερης ορχήστρας της Κέρκυρας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ερμηνεύει τραγούδια που έχουν αγαπηθεί τόσο από την πρόσφατη όσο και από την διαχρονική δισκογραφία της.

Η ορχήστρα  διευθύνεται από τον αρχιμουσικό Σπύρο Ράλλη και τον υποαρχιμουσικό Λευτέρη Ατσοπάρδη, οι οποίοι ανέλαβαν και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών στα οποία έδωσαν μία εντελώς διαφορετική πνοή.

Ώρα : 21.00, Τιμές: 12 ευρώ (Προπώληση), 15 ευρώ (Ταμείο)
Κλείσιμο
Προπώληση: Ticket Services Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Εισιτήρια Online: www.ticketservices.gr, Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567
Και στα Ταμεία Θεάτρου Βύρωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης