Ο Moby «προσφέρει» τη μουσική του στο σινεμά!

Ο Moby «προσφέρει» τη μουσική του στο σινεμά!

Ο Αμερικανός μουσικός άνοιξε το Moby Gratis και αποφάσισε να δώσει πρόσβαση σε περισσότερα από 150 κομμάτια σε μη-εμπορικούς παραγωγούς ταινιών

Ο Moby «προσφέρει» τη μουσική του στο σινεμά!
Για ακόμα μια φορά ο Moby πρωτοπορεί! Ο Αμερικανός μουσικός αποφάσισε να κάνει ένα «δώρο» στο σινεμά και να δώσει πρόσβαση σε περισσότερα από 150 κομμάτια σε μη-εμπορικούς παραγωγούς ταινιών.

Άνοιξε ξανά λοιπόν το Moby Gratis - μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε πριν από πέντε χρόνια και σχεδιάστηκε για την προσφορά των τραγουδιών του σε ερασιτεχνικές και μικρού-προϋπολογισμού ταινίες- ώστε να δωρίσει τη μουσική του σε επερχόμενες ταινίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 

«Υπάρχει αργή, γρήγορη, δυνατή και πιο ήρεμη μουσική, για όλα τα γούστα. Ελπίζω καθένας να βρει τη μουσική που ψάχνει για την ανεξάρτητη, μη-κερδοσκοπική ή φοιτητική ταινία του» δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του.

Στην περίπτωση που το Moby Gratis χρησιμοποιηθεί για κερδοσκοπικές ταινίες, ο καλλιτέχνης επέλεξε να παραμένει και πάλι απλήρωτος, μεταφέροντας έτσι όλα τα χρηματικά τέλη από τις εκδιδόμενες άδειες στην οργάνωση για την προστασία των ζώων, Humane Society. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης