Οι νέοι κύκλοι των αγαπημένων σειρών «Under Suspicion II» και «Gomorrah II» έρχονται τον Νοέμβριο στα Novacinema!

Οι νέοι κύκλοι των αγαπημένων σειρών «Under Suspicion II» και «Gomorrah II» έρχονται τον Νοέμβριο στα Novacinema!

Οι καλύτερες και δημοφιλέστερες ξένες σειρές έρχονται πάντα πρώτα και αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι.

Οι νέοι κύκλοι των αγαπημένων σειρών «Under Suspicion II» και «Gomorrah II» έρχονται τον Νοέμβριο στα Novacinema!
Τον Νοέμβριο κάνουν πρεμιέρα οι δεύτεροι κύκλοι των αγαπημένων σειρών «Under Suspicion II: Trail of Blood»  και «Gomorrah II» και συγκεκριμένα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 21:00 και στις 22:25, αντίστοιχα, από το κανάλι των σειρών Novacinema4HD! 

Κλείσιμο




Η υπόθεση του 2ου και τελευταίου κύκλου της σειράς «Under Suspicion II: Trail of Blood» μεταφέρεται στην πολυκλινική Montalbán έξω από τη Μαδρίτη, όπου ο φόβος και η δυσπιστία κυριαρχούν. Αρκετές νέες γυναίκες έχουν, είτε απαχθεί, είτε δολοφονηθεί και ο επιθεωρητής Βίκτορ εντάσσεται στο προσωπικό, ως νοσοκόμος, για να ερευνήσει την υπόθεση ινκόγκνιτο, προσπαθώντας να μην αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά στην αστυνομία. 

Σε ότι αφορά στη σειρά «Gomorrah ΙΙ», η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ρομπέρτο Σαβιάνο, η υπόθεση εκτυλίσσεται στη Νάπολη της Ιταλίας όπου ο νόμος είναι η μαφία Καμόρα. Αμέσως μετά τα γεγονότα του πρώτου κύκλου ο Ciro σπεύδει να αναδιοργανώσει την αποδεκατισμένη οικογένεια Salvatore. Οι Pietro, Genny, Ciro και Conte είναι μπλεγμένοι στα δίχτυα της μαφίας με ιστορίες αίματος, αγάπης, μίσους και εκδίκησης. 

  1. Όσοι από τους συνδρομητές δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τους πρώτους κύκλους των δύο σειρών ή απλώς θα επιθυμούσαν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο Novacinema4HD όλα τα επεισόδια και συγκεκριμένα του «Under Suspicion», τις καθημερινές, από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 18:00, και του «Gomorrah» την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στις 23:50. 

Και οι δύο σειρές έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους, θα διατίθενται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema
- Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide 
- Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata 
- Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis 
- Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης