«Σε Ρηχά Νερά»: Δείτε το κλιπ με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στο protothema.gr

«Σε Ρηχά Νερά»: Δείτε το κλιπ με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στο protothema.gr

Θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου - Η ταινία χαρακτηρίζεται ήδη ως τα «Σαγόνια του Καρχαρία» της νέας γενιάς

«Σε Ρηχά Νερά»: Δείτε το κλιπ με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στο protothema.gr
Είναι το «The Shallows» («Σε Ρηχά Νερά») τα... «Σαγόνια του Καρχαρία» της νέας γενιάς; Αυτό το ερώτημα θα απασχολήσει από τις 21 Ιουλίου τους Έλληνες σινεφίλ, καθώς η ταινία με πρωταγωνίστρια την Blake Lively κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες και υπόσχεται να μας... κόψει την ανάσα!

Επιστρέφοντας στην παλιά, δοκιμασμένη συνταγή της μάχης του ήρωα με τη φύση και του αγώνα για την επιβίωσή του, η ταινία αποτελεί «ένα μικρό αριστούργημα», όπως έγραψε η βρετανική εφημερίδα The Guardian, ενώ το περιοδικό Variety έκανε λόγο για μια «άσκηση πάνω στον αγνό κινηματογράφο, όπου η δράση οδηγεί την αφήγηση».

Κλείσιμο
Στην ταινία, η σύζυγος του Ryan Reynolds και σταρ τηλεοπτικών (όπως το «Gossip Girl») και κινηματογραφικών επιτυχιών (όπως το «The Town») υποδύεται την Nancy Adams.

Η Nancy κάνει σερφ σε μια παραδεισένια παραλία στην άκρη του πουθενά, όπου θα γίνει το υποψήφιο... γεύμα ενός τεράστιου λευκού καρχαρία.



Παρόλο που βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την ακτή, η επιβίωσή της θα εξαρτηθεί από μια σειρά δοκιμασιών που πρέπει να υποστεί, την ώρα που ο καρχαρίας καιροφυλακτεί μέσα στο νερό σε κάθε της κίνηση.

Ο αγώνας για την επιβίωση θα την οδηγήσει στο να ανακαλύψει τα πιο άγρια ένστικτά της, προκειμένου να βγει ζωντανή από τη «μονομαχία» με το λευκό κήτος. Θα τα καταφέρει;

Η απάντηση σε μια σκοτεινή αίθουσα κοντά σας, στην ταινία που φέρνει στη μεγάλη οθόνη η Feelgood Entertainment από τις 21 Ιουλίου.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης