Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer των «θηλυκών» Ghostbusters

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer των «θηλυκών» Ghostbusters

Η ολοκαίνουργια ταινία Ghostbusters με το αποκλειστικά θηλυκό καστ είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2016 αλλά και μια από τις πιο αμφιλεγόμενες

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer των «θηλυκών» Ghostbusters
Η ολοκαίνουργια ταινία Ghostbusters με το αποκλειστικά θηλυκό καστ είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2016 αλλά και μια από τις πιο αμφιλεγόμενες. 

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας «τετράδας» που πρόκειται να τα βάλει με τα φαντάσματα της Νέας Υόρκης, το αμερικανικό κοινό είναι διχασμένο. Από τη μία, οι φαν του αστείρευτου κωμικού ταλέντου των Kristen Wiig και Kate McKinnon, που αναδείχτηκαν από το θρυλικό σόου Saturday Night Live ανυπομονούν να δουν τις δύο ξεκαρδιστικές ηθοποιούς στον ρόλο των δύο κυνηγών φαντασμάτων, παρέα με την Melissa McCarthy (Mike and Molly) και την Leslie Jones.

Κλείσιμο
Από την άλλη, υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν ότι οι καινούργιες θηλυκές Ghostbusters «δεν πιάνουν μία» μπροστά στην τετράδα της αυθεντικής ταινίας του 1984, που περιλάμβανε ταλέντα όπως ο Bill Murray, o Dan Akroyd, o Harold Ramis και ο Ernie Hudson.

Όποια πλευρά κι αν αποδειχτεί σωστή, το σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη ταινία, που κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο, θα συζητηθεί πολύ φέτος!

Δείτε παρακάτω το πρώτο της trailer


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης