Έρχεται η ταινία Assasin's Creed με τον Μάικλ Φασμπέντερ

Έρχεται η ταινία Assasin's Creed με τον Μάικλ Φασμπέντερ

Η υπόθεση της ταινίας αφορά τον Κάλουμ Λιντς, που μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας, που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα

Ολυμπιακός: «Φορτώνει» το κέντρο ο Μάρκο Σίλβα
Ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια, το «Assasin's Creed», μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, με τον Μάικλ Φασμπέντερ στον ρόλο του πρωταγωνιστή, Κάλουμ Λιντς.

Μένοντας στο γενικό κλίμα του παιχνιδιού, το οποίο μετρά εκατομμύρια πωλήσεις ανά τον κόσμο, η υπόθεση της ταινίας θα αφορά τον Κάλουμ Λιντς, έναν άντρα, που μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας, που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Κάλουμ ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους Assassins, και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και παντοδύναμη οργάνωση Templar στο σήμερα.

Κλείσιμο


Εκτός από τον Γερμανό ηθοποιό Μάικλ Φασμπέντερ, ο οποίος στο παρελθόν έχει προταθεί για Όσκαρ, στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει η Μαριόν Κοτιγιάρ.
Στην σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς συναντάμε τον Justin Kurzel, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Bill Collage, Adam Cooper και Michael Lesslie. 

Όπως έχει ανακοινωθεί, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγες μέρες στη Μάλτα, στο Λονδίνο, αλλά και στην Ισπανία. Η πολυαναμενόμενη ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου από την Odeon.



Το videogame «Assassin’s Creed» κυκλοφόρησε το 2007 και μετρά συνολικά δώδεκα εκδόσεις, ενώ οι πωλήσεις του ξεπερνούν τα 38 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης