Η πολυβραβευμένη ταινία «SHAME» με τον Μάικλ Φασμπέντερ είναι στο ΘΕΜΑ

Η πολυβραβευμένη ταινία «SHAME» με τον Μάικλ Φασμπέντερ είναι στο ΘΕΜΑ

Αφθονο σεξ αλλά και αφόρητη έλλειψη επικοινωνίας σε μια μελαγχολική, απρόσωπη, σύγχρονη μεγαλούπολη... Μια εξαιρετική ταινία από τον σκηνοθέτη του «Hunger», Στιβ ΜακΚουίν. Πρωταγωνιστούν ο ανεπανάληπτος Μάικλ Φασμπέντερ (υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου) και η Κάρεϊ Μάλιγκαν («Μια κάποια εκπαίδευση») στην καλύτερη στιγμή της

Η πολυβραβευμένη ταινία «SHAME» με τον Μάικλ Φασμπέντερ είναι στο ΘΕΜΑ
 

Θέλεις μία

Κλείσιμο

 πολυβραβευμένη ταινία ;

Έχεις Θέμα!

Αυτή την Κυριακή 7 Ιουνίου

SHAME

στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ

 

Το πολυβραβευμένο αριστούργημα του Στιβ ΜακΚουίν "Shame" προσφέρει αυτήν την εβδομάδα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.

 

Το βραβείο Volpi Cup για την συγκλονιστική ερμηνεία του κέρδισε ο Μάικλ Φασμπέντερ στο Φεστιβάλ της Βενετίας (όπου η ταινία βραβεύτηκε με τρία ακόμα βραβεία, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε σε αμέτρητα φεστιβάλ, μεταξύ άλλων του Τορόντο και της Νέας Υόρκης).

Ένας εθισμένος στο σεξ άντρας, ο Μπράντον (Μάικλ Φασμπέντερ), βρίσκεται προ απροόπτου όταν τον επισκέπτεται από το πουθενά η ιδιότροπη, νεότερη αδερφή του (Κάρεϊ Μάλιγκαν) και ανατρέπεται η "τακτοποιημένη" ζωή του.



Με την εξαιρετική αισθητική προσέγγιση του Στιβ ΜακΚουίν, τον άκρατο ερωτισμό και τις μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών (η Μάλιγκαν συνοδεύει επάξια τον Φασμπέντερ και παραδίδει ένα ανατριχιαστικό ρεσιτάλ τραγουδιού), το "Shame" αποτελεί μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία.

 

Αυτή την Κυριακή

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

 

Μη τη χάσετε!







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης