Ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις και δώρα για την ταινία Yves Saint Laurent

Ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις και δώρα για την ταινία Yves Saint Laurent

Τα ονόματα των τυχερών

Ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις και δώρα για την ταινία  Yves Saint Laurent
Λαμπερή όσο και η καριέρα του θρυλικού Yves Saint Laurent, η κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του διάσημου μόδιστρου από τον Jalil Lespert βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Laurence Benaïm και καταγράφει με εντυπωσιακό, αλλά και ευαίσθητο τρόπο την ταραχώδη ζωή του ευφυούς σχεδιαστή μόδας. Το protothema.gr μαζί με τη Feelgood σας προσφέρει 10 διπλές προσκλήσεις, αλλά και μία σειρά καλλυντικών YSL της L’Oreal (για την πρώτη από τις νικήτριες, μαζί με την πρόσκληση).

Οι νικητές που εστειλαν πρώτοι e-mail και κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για ειδική πρεμιέρα της ταινίας είναι:

Κλείσιμο

Βαλαή Μαρία (κερδίζει και το τσαντάκι με καλλυντικά)

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Αμαλια Μπελλουγιαν

Λιλυ Σαφαριαν

ΣΟΦΙΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑΡΗ

ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Κωνσταντίνος Καραντζάβελος

Γιαννακοπούλου Ευγενία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ



Οι προσκλήσεις αφορούν την πρεμιέρα της Τρίτης, 03/06 στο Δαναό (20.30 προσέλευση, παραλαμβάνετε εκεί τις προσκλήσεις) και το δώρο παραλαμβάνεται από τα γραφεία του Πρώτου Θέματος (Αγράφων 5 Μαρούσι).

Η ταινία

Με πρωταγωνιστή τον συγκλονιστικό Pierre Niney στον ομώνυμο ρόλο και συμπρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Guillaume Gallienne (Εγώ, ο Εαυτός μου & η Μαμά) στον ρόλο του συντρόφου και μάνατζερ του Saint Laurent, Pierre Bergé, η ταινία έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία και αποτελεί μία γνήσια αναπαράσταση της εποχής, από τα πρώτα βήματα της καριέρας του μέχρι τη δεκαετία που εβδομήντα. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους πραγματικούς χώρους, όπου έζησε ο YSL, όπως η διάσημη βίλα στο Marrakesh και το στούντιο όπου σχεδίαζε, ενώ χρησιμοποιήθηκαν αυθεντικές δημιουργίες του σχεδιαστή από το αρχείο του.

Σύνοψη:

Παρίσι, 1957. Ο Yves Saint Laurent είναι μόλις είκοσι ενός και κάνει τα πρώτα του βήματα στον διάσημο οίκο του Christian Dior. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρώτη του κολεξιόν, οι δημιουργίες του εκθειάζονται και ο ευφυής σχεδιαστής γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, μετέπειτα σύντροφο και συνέταιρο του, Pierre Bergé. Μέσα σε τρία χρόνια, η αυτοκρατορία Yves Saint Laurent είναι πραγματικότητα, ξεχωρίζει θριαμβευτικά στον κόσμο της υψηλής ραπτικής, όμως οι δαίμονες και οι αμφιβολίες συντροφεύουν τον μανιοκαταθλιπτικό και ευφυή σχεδιαστή μέχρι την κορυφή.

Διάρκεια: 100’

5 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης