O Ταραντίνο θα παρουσιάσει για μια και μόνο φορά το γούεστερν που ακύρωσε

O Ταραντίνο θα παρουσιάσει για μια και μόνο φορά το γούεστερν που ακύρωσε

Ο διάσημος σκηνοθέτης θα σκηνοθετήσει τη μοναδική ανάγνωση του The Hateful Eight

O Ταραντίνο θα παρουσιάσει για μια και μόνο φορά το γούεστερν που ακύρωσε
Μπορεί ο Κουέντιν Ταραντίνο να έχει ανακοινώσει την ακύρωση των γυρισμάτων της ταινίας The Hateful Eight μετά τη διαρροή του σεναρίου μέσω του διαδικτύου αλλά, όπως φαίνεται, το γουέστερν θα «ζωντανέψει» για μια και μοναδική φορά στο Λος Άντζελες.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ταραντίνο σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική Film Intependent θα σκηνοθετήσει τη μοναδική ανάγνωση του γούεστερν με ένα θίασο που θα επιλέξει ο ίδιος.

Κλείσιμο
Η ταινία The Hateful Eight θα αφορούσε την ένταση που κλιμακώνεται όταν μια χιονοθύελλα βγάζει από την πορεία της μια άμαξα παγιδεύοντας σε ένα σαλούν στη μέση του πουθενά μια αταίριαστη ομάδα την οποία αποτελούν ένα ζευγάρι ανταγωνιστικών κυνηγών κεφαλών, έναν αποστάτη στρατιώτη και μια κρατούμενη.

Το εισιτήριο για την παράσταση ορίστηκε στα 200 δολάρια, τιμή δεκαπλάσια από αυτή που θα πλήρωνε κάποιος για να δει μια ταινία σε μια κινηματογραφική αίθουσα.

Για να προστατεύσει πάντως το έργο του ο Καραντίνο έθεσε ως όρο ότι η ανάγνωση δεν θα κινηματογραφηθεί ενώ θα απαγορευτεί στους θεατές να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης