«Η παλέτα των συναισθημάτων»:Ένα παραμύθι για την παιδική ψυχολογία

«Η παλέτα των συναισθημάτων»:Ένα παραμύθι για την παιδική ψυχολογία

Πώς ένας ζωγράφος εξηγεί στην Συναισθηματικούλα όσα νιώθει - Ένα ταξίδι στα συναισθήματα, συντροφιά με το χρώμα και τις ζωντανές εικόνες

«Η παλέτα των συναισθημάτων»:Ένα παραμύθι για την παιδική ψυχολογία
Η Συναισθηματικούλα συχνά έκλαιγε χωρίς να ξέρει ακριβώς γιατί, και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πώς αισθανόταν. Ώσπου μια μέρα γνώρισε ένα ζωγράφο. Κι εκείνος της έδειξε πως όλοι μέσα μας έχουμε χιλιάδες συναισθήματα και της έμαθε πώς να τα ξεχωρίζει…

Το βιβλίο της Έρας Μουλάκη «Η παλέτα των συναισθημάτων» σε εικονογράφηση της Σοφίας Τουλιάτου, βοηθά τους μικρούς αναγνώστες μέσα από απλά νοήματα και χαρούμενα, ζωντανά σκίτσα, να μάθουν να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους.

Κλείσιμο
Η ψυχολόγος και συγγραφέας θα έχει τη χαρά να υποδεχθεί τους φίλους της για να ζωγραφίσουν και να συζητήσουν σχετικά με τα συναισθήματα στην παρουσίαση του βιβλίου της στο βιβλιοπωλείο «Βιβλιοκίνηση» στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, ώρα 12.00 το μεσημέρι, καθώς και στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» στην Κηφισιά, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι.

Η Έρα Μουλάκη ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια με παιδιά και ενήλικες. Την πρώτη της επαφή με τον Τύπο την έκανε το 1993 γράφοντας άρθρα σε περιοδικό. Η συγγραφή παραμυθιών τη συντροφεύει από πολύ μικρή ηλικία κι έχει γράψει τέσσερα βιβλία που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Κέδρος: «Το παιδί μπλα-μπλα-μπλα», «Τα διάφανα γυαλιά της εμπειρίας», «Η παλέτα των συναισθημάτων», «Το Ναι-Όχι στη χώρα των διαπραγματεύσεων».

www.eramoulaki.gr

Βιβλιοπωλεία:

Βιβλιοκίνηση 25ης Μαρτίου 112, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-300711
Ευριπίδης Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά, τηλ. 210-6800644




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης