Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιώτας Τριγώνη

Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιώτας Τριγώνη

Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης, η Εύη Δρούτσα, η Ελενα Βρεττού, η Εμη Λιβανίου και η Αννίτα Ναθαναήλ

Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιώτας Τριγώνη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη η παρουσίαση του βιβλίου της Γιώτας Τριγώνη με τίτλο «Η Αθήνα μέσα από τα μάτια μου». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο  (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής) και το παρών έδωσαν πλήθος επωνύμων από  τον πολιτικό και καλλιτεχνικό  χώρο.

Με το βιβλίο «Η Αθήνα μέσα από τα μάτια μου» από τις εκδόσεις Μένανδρος η γνωστή οδοντίατρος φιλοδοξεί να γνωρίσει σε ολόκληρο τον κόσμο το γοητευτικό πρόσωπο της Αθήνας «αρετουσάριστο», έτσι όπως το βλέπουν και το ζουν οι Αθηναίοι καθημερινά, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών αλλά και αφηγηματικών στοπ καρέ. Ομιλητές στην παρουσίαση ήταν η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Κατερίνα Διδασκάλου και ο εκδότης Χρήστος Τακιδέλλης. 

Κλείσιμο

Τζίμης Σταθόπουλος, Εμη Λιβανίου

Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης, η Εύη Δρούτσα, η Ελενα Βρεττού, η Εμη Λιβανίου και η Αννίτα Ναθαναήλ.


Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Διδασκάλου, Εύη Φραγκάκη, Γιώτα Τριγώνη, Χρήστος Τακιδέλλης, Κωνσταντίνος Κάππας

Σε δηλώσεις της στο Thema People, η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά: «Το βιβλίο "Η Αθήνα μέσα από τα μάτια μου", που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μένανδρος, δεν είναι πολιτικό, είναι ένα φωτογραφικό λεύκωμα αφιερωμένο αποκλειστικά στον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Είναι κάτι το οποίο σκεφτόμουν πολλά χρόνια να υλοποιήσω κι αυτό γιατί ζω από τα 18 μου στο εξωτερικό. Ετσι, το να έρθω πιο κοντά στην πόλη μου και να προβάλω την πατρίδα μου αποτελούσε πάντα ένα όνειρο για μένα. Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο με στιγμιότυπα από ένα 24ωρο στην Αθήνα. Πιάσαμε ό,τι μπορεί να δει το μάτι ενός Αθηναίου από το πρωί που ξυπνάει μέχρι το βράδυ που θα πάει να διασκεδάσει. Από έναν απλό καφέ, μέχρι τα ψώνια στη Βαρβάκειο και τη λαχαναγορά. Ο,τι μπορεί να φανταστεί κανείς βρίσκεται εδώ. Είναι όλες αυθόρμητες φωτογραφίες και κανείς από τους εικονιζόμενους δεν ήξερε ότι τον φωτογραφίζουμε».


Χριστίνα Κόντοβα, Αννίτα Ναθαναήλ

«Χρειάστηκαν μήνες για να το κάνουμε όλο αυτό. Από τον Ιούνιο και μέχρι πριν από έναν μήνα τριγυρνούσα μαζί με την ομάδα μου στην Αθήνα και αιχμαλώτιζα τους Αθηναίους σε αυθόρμητες στιγμές. Στο βιβλίο υπάρχουν κείμενα τόσο στα ελληνικά όσο και τα αγγλικά, τα οποία επεξηγούν όλα όσα αποτυπώθηκαν στον φακό και περιγράφουν τι βλέπουμε σε κάθε εικόνα. Από τον Φεβρουάριο ήδη και πριν ξεκινήσουμε να φωτογραφίζουμε, είχαμε αρχίσει με πολλή προσοχή να ετοιμάζουμε τα κείμενα. Πιάσαμε τις καλές εικόνες για να μπορέσουμε να δείξουμε αυτή τη διαφορετική πλευρά της Αθήνας», είχε σημειώσει ακόμη.


Αδωνις Γεωργιάδης, Γιώτα Τριγώνη, Στέλιος Κωνσταντινίδης



Αννα Δρούτσα, Ελενα Βρεττού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης