Ο Θάνος Ασκητής και το απόλυτο βιβλίο για το σεξ και την απιστία ειναι στο ΘΕΜΑ

Ο Θάνος Ασκητής και το απόλυτο βιβλίο για το σεξ και την απιστία ειναι στο ΘΕΜΑ

Ο Θάνος Ασκητής απαντάει στα κρίσιμα προβλήματα του σύγχρονου ζευγαριού μέσα από το βιβλίο-κοινωνική προσφορά που δίνει το “Πρώτο Θέμα” αυτή την Κυριακή-”Όταν η σχέση απειλείται από την απιστία και το κακό σεξ”

Ο Θάνος Ασκητής και το απόλυτο βιβλίο για το σεξ και την απιστία ειναι στο ΘΕΜΑ
Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ερωτική σχέση, τους κινδύνους της απιστίας και τα σεξουαλικά προβλήματα. Ένα βιβλίο για τα ερωτήματα που θέτει το σύγχρονο ζευγάρι και κυρίως για το κρισιμότερο: Τι σημαίνει απιστία και κακό σεξ για μια σχέση; Μπορούν να αντιμετωπιστούν και σε πιο βαθμό; Το βιβλίο “Όταν η σχέση απειλείται από την απιστία και το κακό σεξ” δίνει πλήρεις, ολοκληρωμένες απαντήσεις με την επιστημονική ματιά του Θάνου Ασκητή.

Οι απαντήσεις είναι αποτελέσματα ερευνών μέσω της εξέτασης επιμέρους περιπτώσεων που έχει διεξαγάγει σε επιστημονικό επίπεδο η Ελληνική Εταιρεία Αγωγής και Ψυχικής Υγείας-της οποίας προίσταται ο διακεκριμένος σεξολόγος κ. Ασκητής. Μέσα από παράθεση παραδειγμάτων και μέσα από σχοινοτενείς εξηγήσεις από τον Θάνο Ασκητή μπορεί κανείς να βρει την απάντηση στο πρόβλημα που τον απασχολεί. Ενδεικτική είναι η απάντηση στο στυτικό πρόβλημα του άνδρα:

“Πώς αντιδρά η γυναίκα στο στυτικό πρόβλημα του άνδρα;

Το στυτικό πρόβλημα αναμφίβολα επηρεάζει τη ζωή του ζευγαριούαφού εμπλέκει και τη γυναίκα οι αντιδράσεις τις οποίας μπορεί να ποικίλλουν. Για παράδειγμα, πολλές φορές η σύντροφός ανέχεται, παρηγορεί και υποστηρίζει τον σύντροφο με φράσεις όπως «μην το σκέφτεσαι»,«συμβαίνουν αυτά», «δεν έγινε και τίποτα». Η αντίδραση αυτή παρόλο που επιλέγεται από πολλές γυναίκες δεν βοηθά, αφού κάνει τον άνδρα να αισθάνεται ότι η σύντροφος δεν μοιράζεται την αγωνία του για τοπρόβλημα ή ότι στέκεται απαθής και αδιάφορη σε αυτή την αλλαγή της ερωτικής τους ζωής. Άλλες φορές, η γυναίκα θυμώνει, μεταφράζοντας την στυτική δυσλειτουργία ως έλλειψη επιθυμίας για εκείνη. Δεν είναι σπάνιο επίσης, όπου η γυναίκα σκέφτεται το ενδεχόμενο ο σύντροφό της να έχει δημιουργήσει κάποια άλλη σχέση και ότι η στυτική αδυναμία είναι το πρώτο σημάδια μιας σχέσης σε κρίση. Η γυναίκα που καταλογίζει την ευθύνη του προβλήματος στον άνδρα, τον βυθίζει ακόμα περισσότερο στο συναίσθημα της απελπισίας του. Ο άνδρας έτσι νιώθει εκτεθειμένος, ανεπαρκής σεξουαλικά, ένοχος”.....
Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης