Ο Μπόμπι Κένεντι είναι ο «δολοφόνος» της Μέριλιν, σύμφωνα με νέο βιβλίο

Ο Μπόμπι Κένεντι είναι ο «δολοφόνος» της Μέριλιν, σύμφωνα με νέο βιβλίο

Οι συγγραφείς Τζέι Μαργκόλις και  Ρίτσαρντ Μπάσκιν του βιβλίου «The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed» υποστηρίζουν ότι το σχέδιο εξόντωσης της Μέριλιν εκτελέστηκε από τον Ρόμπερτ Φ. Κένεντι σε συνεργασία με τον ψυχιάτρο της, Δρ. Ραλφ Γκρήνσον.

Δεκάδες χιλιάδες άστεγοι στο νότιο Πακιστάν
Ο Μπόμπι Κένεντι είναι ο «δολοφόνος» της Μέριλιν, σύμφωνα με νέο βιβλίο

Ο θάνατος της Μέριλιν Μονρόε στις 4 Αυγούστου 1962 δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά δολοφονία που ενορχηστρώθηκε από τον Ρόμπερτ  Φ. Κένεντι (Μπόμπι), γράφει το δημοσίευμα της Daily Mail που είναι αφιερωμένο στο νέο βιβλίο των Τζέι Μαργκόλις και  Ρίτσαρντ Μπάσκιν, με τίτλο «The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed». Ο Ρόμπερτ θέλησε να «φιμώσει» την θρυλική ξανθιά, φοβούμενος ότι θα αποκάλυπτε μυστικά της οικογένειας Κένεντι. Μυστικά τα οποια η θρυλική σταρ κατέγραφε σε ένα κόκκινο ημερολόγιο.
Κλείσιμο

                                            Ο Μπόμπι Κένεντι

«Και ο Μπόμπι δεν το έκανε μόνος»
Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι το σχέδιο εξόντωσης της Μέριλιν εκτελέστηκε από τον Μπόμπι Κένεντι σε συνεργασία τον ψυχιάτρο της, Δρ. Ραλφ Γκρήνσον που προμήθευσε την αξέχαστη σταρ με την ένεση που τη «σκότωσε» με το φάρμακο πεντοβαρβιτάλη (σ.σ. είναι βαρβιτουρικό). Σύμφωνα με την εκδοχή του βιβλίου, την ώρα που η Μονρόε πέθανε, στο σπίτι της βρίσκονταν έξι άνθρωποι. Μεταξύ αυτών, δύο τραυματιοφορείς, που όταν πρωτοπήγαν στο σπίτι της την βρήκαν ζωντανή και είχαν καταφέρει να την σταθεροποιήσουν, καθώς και ο ψυχίατρός της δρ Ραλφ Γκρήνσον, ο οποίος της έκανε την μοιραία ένεση.

«Ο Μπόμπι Κένεντι ήταν αποφασισμένος να την φιμώσει , ανεξάρτητα από τις συνέπειες » φέρεται να έχει αποκαλύψει ο βρετανός ηθοποιός και γαμπρός των Κένεντι , Πίτερ Λόφορντ, στους συγγραφείς.

                                           Ο Δρ. Ραλφ Γκρήνσον

Η σχέση του Μπόμπι με την Μεριλιν
Το καλοκαίρι του 1962, ο Μπόμπι Κένεντι συναντά για πρώτη φορά τη θρυλική ξανθιά.
Τον είχε στείλει ο αδελφός του, Τζορτζ Κένεντι για να πείσει τη Μέριλιν να σταματήσει να του τηλεφωνεί στον Λευκό Οικο. Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α δεν είχε σκοπό να πάρει διαζύγιο από την Τζάκι, ούτε να την παντρευτεί. «Πέρασαν τη βραδιά μαζί» φέρεται να λέει ο Λόφορντ, υποστηρίζοντας ότι η Μέριλιν τον παρέσυρε στο κρεβάτι της. Από εκείνη τη βραδιά, ξεκίνησε μία θυελλώδης ερωτική σχέση με τη Μέριλιν να δήλωνει τρελά ερωτευμένη και τον Μπόμπι να δίνει όρκους αιώνιας πίστης. Τα προβλήματα στη σχέση τους ξεκίνησαν όταν ο Μπόμπι θέλησε να απομακρυνθεί από εκείνη. Η Μέριλιν βγήκε εκτός εαυτού, απειλώντας ότι θα αποκάλυπτε όσα γνώριζε και έζησε δίπλα στην οικογένεια Κένεντι, τα οποία και κατέγραφε στο κόκκινο ημερολόγιο.

Ο Μπόμπι απαίτησε να βρεθεί το ημερολόγιο και η πρώτη του αντίδραση ήταν να έρθει σε επικοινωνία με τον δρ.Γκρήνσον που του ζήτησε να «την προσέχει». Σύμφωνα με την εκδοχή του βιβλίου στην υπόθεση εμπλέκονται και οι σωματοφύλακες του Μπομπ Κένεντι, όταν τον είχαν συνοδέψει στην τελευταία του επίσκεψη στο σπίτι της σταρ στο Λος Αντζελες, το απόγευμα της 4ης Αυγούστου 1962, λίγες ώρες πριν η Μέριλιν βρεθεί νεκρή στο κρεβάτι της.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στις 3 Ιουνίου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης