Ουγγαρία: Επιφυλάξεις Όρμπαν για την υποψηφιότητα Ρούτε για την ηγεσία του ΝΑΤΟ
Καταλόγισε στον πρώην πρωθυπουργό της Ολλανδίας «προβληματικές απόψεις» - Τι είπε για Μελόνι και Λεπέν
Η Ουγγαρία δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Μαρκ Ρούτε για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, τόνισε την Τετάρτη (29/5) ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν στο γαλλικό περιοδικό Le Point, υποστηρίζοντας ότι ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ολλανδίας παλαιότερα είχε εκφράσει «προβληματικές απόψεις».
«Από τη μία έλεγε ότι η Ουγγαρία πρέπει να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την άλλη ότι θα έπρεπε να υποχρεωθούμε να γονατίσουμε. Αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσει την υποστήριξή μας», είπε.
Σε ερώτημα για το αν το κόμμα του, το Fidesz, σκοπεύει να προσχωρήσει στην ευρωομάδα της Μελόνι (τους Ευρωπαίους Συντηρητικούς και Μεταρρυθμιστές) μετά τις εκλογές, ο Βίκτορ Όρμπαν απάντησε καταφατικά: «Ναι, αυτό παραμένει στην ατζέντα».
Συμπλήρωσε όμως ότι «όλα μπορεί να αλλάξουν», τώρα που η ανταγωνιστική ομάδα Ταυτότητας και Δημοκρατίας της Λεπέν απέπεμψε την Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD). Σύμφωνα με τον Όρμπαν, το AfD αποτελούσε το κύριο εμπόδιο για τη συνεργασία μεταξύ των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.