Το TATTOOLAND του Μηνά Βιντιάδη στο Αγγέλων Βήμα

Το TATTOOLAND του Μηνά Βιντιάδη στο Αγγέλων Βήμα

H καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Ελληνικού Θεατρικού Έργου του 21ου Αιώνα Λεία Βιτάλη και το ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ, το οποίο στεγάζει και οργανώνει όλες τις παραγωγές του Φεστιβάλ αυτού, ανακοινώνουν με χαρά το τέταρτο έργο του 3ου φεστιβάλ Ελληνικού θεατρικού έργου του 21ου αιώνα. Πρόκειται για το νέο έργο του Μηνά Βιντιάδη TATTOOLAND σε σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά. 

Το TATTOOLAND του Μηνά Βιντιάδη στο Αγγέλων Βήμα
Σ’ ένα εργαστήριο τατουάζ τα όρια της πραγματικότητας με  τη φαντασία  είναι μια κλωστή. Οι άνθρωποι γίνονται ένα με τις παράξενες μορφές που ζωγραφίζει στα σώματά τους ο «Κουκ», ο μυστηριώδης καλλιτέχνης. Η Νόρα, που μόλις χώρισε, ο «Παππούς», που έχασε ένα στοίχημα, ο Άλεξ κι ο Ντιέγκο, που έζησαν την κόλαση των ναρκωτικών και  η παράξενη Σελήνη, μια νέα ηθοποιός. Καθένας τους κρύβει κι ένα μυστικό, μια ιστορία που το «μαγικό μοτεράκι» του «Κουκ» θα «χτυπήσει» στις ψυχές των θεατών  όταν τα φώτα θα σβήσουν… Κανείς όμως δεν μπορεί  να φανταστεί αυτό που θα χτυπήσει στη δική του ψυχή.



Ο συγγραφέας μέσα από την ψυχή του πρωταγωνιστή του
"Όσα χρόνια έγραφα το TATTOOLAND -που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα- ζούσα μέρα με τη μέρα τη ζωή του ήρωά μου, του Κουκ. Φόβοι, ελπίδες, όνειρα, εφιάλτες, παρελθόν και μέλλον μ' έκαναν να ταυτίζομαι μαζί του. Μουσικές και σχέδια, λέξεις και χαράγματα γέμιζαν τις μέρες μου και τις νύχτες μου, οδηγώντας με σε άγνωστα μονοπάτια. Περίμενα πως και πως τον ηθοποιό που θα τα έκανε δική του ζωή, που θα με λύτρωνε, που θα ζωντάνευε τον Κουκ καλύτερα από μένα. Οι λέξεις μου θα γίνονταν συναισθήματά του, οι περιγραφές μου εικόνες μέσα στα μάτια του. οι ψίθυροί μου δυνατή φωνή του. Τώρα, μετά τις πρόβες και λίγο πριν την πρεμιέρα, νιώθω ευγνώμων που ο Δημήτρης Αλεξανδρής κρατάει το μοτεράκι με το μελάνι της ψυχής μου. Δίπλα του άλλοι πέντε υπέροχοι ηθοποιοί -Γιακουμή, Λιανός, Πανουσοπούλου, Νταβρής, Θεοδωρίδης- και η αγαπημένη μου Κερασία να τους καθοδηγεί. Σας περιμένουμε!" 
Κλείσιμο



ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Συγγραφέας: Μηνάς Βιντιάδης
Σκηνοθεσία-Δραματουργική επεξεργασία: Κερασία Σαμαρά
Σκηνικά-κοστούμια: Τώνια Αβδελοπούλου
Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας
Μουσική Επένδυση: Τώνια Αποστόλου
Θεματική σύμβουλος: Ρέα Πεδιαδιτάκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Τώνια Αποστόλου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης