Παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής για μικρούς και μεγάλους με ατελείωτο παιχνίδι

Παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής για μικρούς και μεγάλους με ατελείωτο παιχνίδι

To Παγοδρόμιο ανοίγει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα και σας περιμένει

Παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής για μικρούς και μεγάλους με ατελείωτο παιχνίδι


Παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις
και ΤΑΝΓΚΟ ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ στις 19/12!
Κλείσιμο
Τη φετινή χρονιά ,το Αίθριο θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, το οποίο ανοίγει Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα και θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα, φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ. Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ. 
Η παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ. καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Στο χώρο πλησίον του παγοδρομίου, γονείς και συνοδοί θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα, ένα ποτό ή ένα σνακ σε ένα ζεστό περιβάλλον.
Όσοι επισκεφθούν το Παγοδρόμιο του Μεγάρου, αυτές τις γιορτές, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο Φουαγιέ των Μουσών, με αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών. 
Αν γλιστράτε με τέχνη, χορεύετε με αξιώσεις ή πέφτετε με χάρη, μια πολική πίστα υψηλών προδιαγραφών σας περιμένει στο πιο hot spot της χειμωνιάτικης Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής!

Τάνγκο μέσα στον χειμώνα στο Φουαγιέ των Μουσών
με ελεύθερη είσοδο!

Τάνγκο μέσα στον χειμώνα! Λαμπερά ζευγάρια με διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς από το Tango Acropolis Festival θα παρουσιάσουν τις εκρηκτικές χορογραφίες τους στο Φουαγιέ των Μουσών το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα και στις 7 το βράδυ (είσοδος ελεύθερη), παρασύροντας το κοινό στο ρυθμό του πιο φλογερού χορού της Λατινικής Αμερικής! Όσοι θέλουν να μυηθούν στην τέχνη του τάνγκο, δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν τους επαγγελματίες χορευτές του Tango Acropolis Festival (αφιλοκερδής συμμετοχή), που είναι πρόθυμοι να τους δείξουν τα πρώτα τους βήματα υπό τους ήχους μιας νοσταλγικής αργεντίνικης μελωδίας. Όσοι πιστοί προσέλθετε! 

Και… μπορείτε να προσέλθετε φέρνοντας τα δώρα σας για τη χριστουγεννιάτικη δράση του Μεγάρου και των Αtenistas, τα οποία θα προσφερθούν φέτος στα παιδιά του Ιδρύματος «Η Κιβωτός του Κόσμου» (διάρκεια δράσης: 10-30 Δεκεμβρίου). 

Αν θέλετε, αυτές τις γιορτές, να διαλέξετε κάτι ξεχωριστό για τους αγαπημένους σας, στο M-Shop 2 σας περιμένουν πολλές πρωτότυπες προτάσεις δώρων, και φυσικά το Ημερολόγιο του Μεγάρου για το 2016. 

Κάντε μια στάση στο καφέ του M-Shop για να απολαύσετε ζεστά και κρύα ροφήματα, αναψυκτικά και ποτά, αλλά και να δοκιμάσετε γλυκές και αλμυρές λιχουδιές!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης