Βίντεο: Δείτε τη Meryl Streep να «τζαμάρει» με τον Neil Young

Βίντεο: Δείτε τη Meryl Streep να «τζαμάρει» με τον Neil Young

Aυτό που είναι πραγματικά απολαυστικό στο συγκεκριμένο βίντεο είναι ο ενθουσιασμός της Streep που μοιάζει με μικρό παιδί το οποίο συναντά το είδωλό του

Βίντεο: Δείτε τη Meryl Streep να «τζαμάρει» με τον Neil Young
Όπως φαίνεται, η προετοιμασία της Meryl Streep για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα της ταινία Ricki and the Flash ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστική για τη διάσημη ηθοποιό, αφού είχε την ευκαιρία να «τζαμάρει» με τον Καναδό θρύλο της ροκ, Neil Young.

Στο πολυαναμενόμενο φιλμ που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, η βετεράνος ηθοποιός που έχει βραβευτεί με τρία Όσκαρ υποδύεται μία ροκ σταρ, η οποία θυσίασε τα πάντα κυνηγώντας τη δόξα. Έχοντας πετύχει τον στόχο της, επιστρέφει στην οικογένειά της προκειμένου να συμφιλιωθεί με το αποξενωμένο παιδί της, το οποίο υποδύεται η πραγματική κόρη της Streep, Mamie Gummer.

Κλείσιμο
Προκειμένου να τη βοηθήσει να μπει στο πετσί του ρόλου, ο Καναδός ρόκερ έκανε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο πρόγραμμά του για να δείξει στην Streep πώς να κρατάει την κιθάρα και να χειρίζεται τους ενισχυτές. Ωστόσο, αυτό που είναι πραγματικά απολαυστικό στο συγκεκριμένο βίντεο είναι ο ενθουσιασμός της Streep που μοιάζει με μικρό παιδί το οποίο συναντά το είδωλό του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης