Οι καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που έχουν κερδίσει τους Aμερικανούς φέτος

Οι καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που έχουν κερδίσει τους Aμερικανούς φέτος

Ποιες είναι οι σειρές που έχουν κερδίσει τους Αμερικανούς αλλά και το παγκόσμιο κοινό – Δείτε trailers από τις δημοφιλείς σειρές

Οι καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που έχουν κερδίσει τους Aμερικανούς φέτος
Μπορεί να μην μπορούμε ακόμα επίσημα να τις απολαύσουμε όλες στην Ελλάδα, αλλά με την τόση μεγάλη απήχηση που έχουν στα κοινά Αμερικής και Ευρώπης, είναι πιθανό αυτές οι σειρές να έρθουν σύντομα και στους ελληνικούς δέκτες.

Δείτε ποιες σειρές έχουν κατακτήσει τα παγκόσμια κοινά.

Κλείσιμο

«The Affair» : Μια σειρά με εξαιρετικό καστ που περιγράφει το αντίκτυπο που έχει μια εξωσυζυγική σχέση ενός συγγραφέα με μια σερβιτόρα σε ένα θέρετρο των ΗΠΑ.



«Death Comes to Pemberley» γιλέκα, σακάκια, υπέροχα σπίτια στην εξοχή και ένα διαβολικό μυστήριο δολοφονίας. Δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν καλύτερα συστατικά για μια μίνι σειρά. Με την υπογραφή του BBC και την συνέχεια του διάσημου βιβλίου της Jane Austen «Περηφάνια και Προκατάληψη».



«The Knick» Ίσως από τις καλύτερες προσπάθειες με σκηνοθεσία Steven Soderbergh και Clive Owen στον ρόλο του κοκαϊνομανή γιατρού που ζει στην Νέα Υόρκη των αρχών του περασμένου αιώνα.



«Transparent» Τραβεστί, λεσβίες και ότι πιο απίθανο μπορεί κανείς να συναντήσει σε μια οικογένεια του Λος Άντζελες.




«True Detective» επανέρχεται με δεύτερη σεζόν, η σειρά που μας έκανε να θαυμάσουμε Woody Harrelson και Mathew Mcconaghey για τις εξαιρετικές τους ερμηνείες.


«Worricker» Winona Ryder, Christopher Walken, Bill Nighy δίνουν ρέστα σε ένα θρίλερ αστυνομικό που θα απολαύσετε πολύ.


«You are the Worst» Σκεφτείτε μια γυναίκα που κάνει σεξ με όποιον βρει και έναν Βρετανό που βρίσκεται στην Αμερική προσπαθώντας να κάνει φίλους. Μια σειρά που έχει κερδίσει τα κοινά όλων των ηλικιών της Αμερικής.



«The Hundred» Επιστημονική φαντασία, θρίλερ, αστυνομικό ναι όλα αυτά μαζί σε μια σειρά που θυμίζει Lost, αλλά στο διάστημα.


«American Horror Story» Διανύει την τέταρτη σεζόν του, αλλά είναι μια πολύ δυνατή και πολύ τρομακτική σειρά, που αξίζει να δείτε μόνο και μόνο για την παρουσία της Τζέσικα Λανγκ.


«Hannibal» : O Mads Mikkelsen μας παγώνει το αίμα, ως Χάνιμπαλ Λέκτερ και η σειρά έχει κερδίσει φανταικούς οπαδούς σε όλες τις ηπείρους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης