Ο Joseph Gordon-Levitt θα ενσαρκώσει τον Έντουαρντ Σνόουντεν

Ο Joseph Gordon-Levitt θα ενσαρκώσει τον Έντουαρντ Σνόουντεν

Η ιστορία του πράκτορα που διέρρευσε στον Τύπο απόρρητες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις, στην μεγάλη οθόνη

Ο Joseph Gordon-Levitt θα ενσαρκώσει τον Έντουαρντ Σνόουντεν

Τον πληροφοριοδότη Έντουαρντ Σνόουντεν, θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Joseph Gordon-Levitt στην ταινία που σκηνοθετεί ο Oliver Stone, ο δημιουργός που είχε μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τη ζωή και τη δράση του Μέγα Αλέξανδρου. Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ σκηνοθέτης για τις ταινίες,  «Platoon» και «Born on the Fourth of July», υπογράφει και το σενάριο του φιλμ, που βασίζεται σε δύο βιβλία: στο «The Inside Story of the World’s Most Wanted Man» του Luke Harding και το «Time of the Octopus» του Anatoly Kucherena.

Η ταινία που ακόμα δεν έχει βρει τον τίτλο της, θα είναι ανεξάρτητης παραγωγής για τους προφανείς λόγους. Ο παραγωγός Moritz Borman έγραψε σε ανακοίνωση του, ότι ο ίδιος και ο Stone επέλεξαν τα στούντιο «Open Road» και «Endgame»,  γιατί όπως είπε: «Το φιλμ πρέπει να είναι ανεξάρτητο και να μείνει ανεπηρέαστο από τυχόν πολιτικές πιέσεις».
Κλείσιμο

Ο Gordon Levitt, 33 ετών, έχει δώσει μοναδικές ερμηνείες σε ταινίες όπως «Lincoln», «The Dark Knight Rises» και «Inception».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης