«Οικείο Θέατρο»: Φέρνει το θέατρο... στο σπίτι σας!

«Οικείο Θέατρο»: Φέρνει το θέατρο... στο σπίτι σας!

Η θεατρική ομάδα που συνέστησε ο Μίλτος Δημούλης δηλώνει πρόθυμη να «περάσει  το κατώφλι του σπιτιού σας και «να γίνει ένα με το σαλόνι σας!»

«Οικείο Θέατρο»: Φέρνει το θέατρο... στο σπίτι σας!
Η φράση του Κάρολου Κουν ότι «ένας θεατής, μία καρέκλα και ένας ηθοποιός κάνουν Θέατρο», ενέπνευσε τον Μίλτο Δημούλη που το 2006 αναρωτήθηκε: «Αντί να πηγαίνουν οι θεατές στο Θέατρο, γιατί να μην πηγαίνει το Θέατρο;». Αποφασίσμενος να ξεπεράσει τα εμπόδια που θέτει σήμερα η έλλειψη χώρων ελεύθερης θεατρικής έκφρασης, συνέστησε την ομάδα «Οικείο Θέατρο», που δηλώνει έτοιμη να «περάσει το κατώφλι του σπιτιού σας, να γίνει ένα με το σαλόνι σας, να το χρησιμοποιήσει ως σκηνικό και να μας παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη θεατρική
παράσταση».

Φέτος το «Οικείο Θέατρο» ανεβάζει την παράσταση «Κόκκινο φωτεινό» που φιλοδοξεί να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει την ανθρώπινη συνείδηση.  Βασισμένη στα θεατρικά κείμενα και ποιήματα του Μπέρτολτ Μπρεχτ, η παράσταση «Κόκκινο φωτεινό» αποτελείται από μικρές σκηνές μιας αδήριτης κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας. Η μετάφραση είναι της Κωνσταντίνας Ψωμά και η σκηνοθεσία του Μίλτου Δημούλη.
Κλείσιμο

Παίζουν: Γιάννης Πολιτάκης, Βασίλης Μπατσακούτσας, Ντομένικα Ρέγκου, Σταυρούλα Οικονόμου
Μίλτος Δημουλής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης