Ο Paul Walker «τρέχει» ξανά στους δρόμους

Ο Paul Walker «τρέχει» ξανά στους δρόμους

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Paul Walker κυκλοφορεί τρέιλερ ταινίας που τον δείχνει να οδηγεί επικίνδυνα !

Ο Paul Walker «τρέχει» ξανά στους δρόμους
Η ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα κόστισαν τη ζωή στον Paul Wlaker, μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που είχε πριν από τρεις μήνες, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το Χόλιγουντ.

Φαίνεται όμως πως για μερικούς ακόμα και η μεγαλύτερη τραγωδία μπορεί να αντιμετωπιστεί ως ευκαιρία για προβολή! Έτσι, ούτε 100 ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού Paul Walker, οι υπεύθυνοι της κινηματογραφικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόταν ο αδικοχαμένος ηθοποιός, κυκλοφόρησαν τρέιλερ που είχε γυριστεί ενόσω ο ηθοποιός ζούσε. Ένα τρέιλερ που έχει προκαλέσει σάλο ακριβώς επειδή δείχνει τον ηθοποιό να οδηγεί επικίνδυνα μια Mustang.

Κλείσιμο
Ο λόγος για το διαφημιστικό φιλμάκι της ταινίας «Brick Mansions» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Paul Walker, καθώς τα γυρίσματά της είχαν ολοκληρωθεί στα τέλη της άνοιξης του 2013. Η ταινία πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις 25 Απριλίου και η εταιρεία αποφάσισε να δώσει τώρα στη δημοσιότητα το τρέιλερ.



Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν οφείλονται κυρίως στο γεγονός πως το φιλμάκι δείχνει τον αδικοχαμένο ηθοποιό να οδηγεί επικίνδυνα μια ακριβή Mustang και κυρίως να να δείχνει ευτυχισμένος με την υπερβολική ταχύτητα που αναπτύσει κάνοντας ταυτόχρονα επικίνδυνες μανούβρες. Προφανώς και δημιουργείται το ερώτημα γιατί οι υπεύθυνοι επέλεξαν τις συγκεκριμένες προκλητικές σκηνές με έναν ηθοποιό που έχασε την ζωή του οδηγώντας...

Για την ιστορία στην ταινία «Brick Mansions» ο Walker υποδύεται έναν αστυνομικό, που καταδιώκει γκάνγκστερς...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης