Johnny Cash: το νέο του μεταθανάτιο άλμπουμ μπορεί να είναι πιο επιτυχημένο από όλα

Johnny Cash: το νέο του μεταθανάτιο άλμπουμ μπορεί να είναι πιο επιτυχημένο από όλα

Ο Τζον Καρτερ Κας, γιος του Τζόνι Κας και τις Τζουν Κάρτερ μίλησε για το νέο cd με ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα του

Johnny Cash: το νέο του μεταθανάτιο άλμπουμ μπορεί να είναι πιο επιτυχημένο από όλα

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC ο δίσκος «Out Among the Stars» θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2014 και θα έχει δώδεκα ακυκλοφόρητα κομμάτια του μεγάλου μουσικού της country

Κλείσιμο

Όλα τα κομμάτια αφορούν ηχογράφηση που είχε γίνει για την Columbia Records μεταξύ 1981 και 1984. Εκτός από τα κομμάτια που έχει γράψει και τραγουδάει ο ίδιος, ο δίσκος περιλαμβάνει και κομμάτια που τραγουδάει με τη σύζυγο του Τζουν, αλλά και τον φίλο και συνάδελφο του Γουέιλον Τζένινγκς.

Ο δίσκος «πάγωσε» διότι ο Τζόνι Κας δεν ήταν πια στη μόδα καθώς το είδος της country περνούσε κρίση και έτσι η ηχογράφηση δεν έγινε ποτέ άλμπουμ και έμεινε στην άκρη... ώσπου να την βρει ο γιος του, Τζον Κάρτερ Κας, όταν καθάριζε μια αποθήκη, για να βρει νέα στοιχεία για την μεγάλη καταγραφή του ιδιωτικού αρχείου του τραγουδιστή που είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας.

Ο γιος του εξήγησε ότι «Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν ανακαλύψαμε αυτό το υλικό. Σκεφτήκαμε ότι είναι τόσο όμορφος αυτός ο δίσκος και η φωνή του πατέρα μου είναι στην μέγιστη ικανότητα της. Είναι απλά τέλεια. Και είναι ζωντανή ηχογράφηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άλμπουμ αναμένεται να είναι πολύ επιτυχημένο και να ξεπεράσει κατά πολύ σε πωλήσεις προηγούμενους δίσκους του Cash. Βεβαίως αν γίνει αυτό ο Cash θα μπει επιτέλους στην “εκλεκτή” παρέα των Jackson, Presley, Monroe που βρίσκονται στην λίστα των νεκρών celebrities που πλουτίζουν ανά χρόνο.

Μαζί με αυτή την ηχογράφηση, υπάρχουν πολλές άλλες και ιδιαίτερο ενδιαφέρον (και προσμονή) θα έχει για τους οπαδούς της μουσικής, ένα άλμπουμ-ντουέτο του Τζόν Κας με τον Μπομπ Ντίλαν.

Ο Κας πέθανε λίγους μήνες μετά την γυναίκα του Τζουν Κάρτερ το 2003 και μετά τον θάνατο του έχουν ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ μαζί με το αναμενόμενο του Μαρτίου.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης