Καρέ-καρέ η πλατεία Ομονοίας

Καρέ-καρέ η πλατεία Ομονοίας

Γνωστές και άγνωστες όψεις της πλατείας, των Χαυτείων και των οδών που καταλήγουν στην Ομόνοια παρουσιάζονται σε μία μεγάλη φωτογραφική έκθεση που θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Τέχνης «Καπλανών 5» από τις 12 έως τις 18 Ιανουαρίου.

Καρέ-καρέ η πλατεία Ομονοίας
Με μία φωτογραφική μηχανή στο χέρι, η ομάδα πολιτών «Κάθε Σάββατο στην Αθήνα» κατέβηκαν στην πλατεία Ομονοίας και αιχμαλώτισαν με τον φακό τους ό,τι τους κέντρισε το ενδιαφέρον. Όσα κατέγραψαν θα παρουσιαστούν σε μία μεγάλη έκθεση φωτογραφίας με θέμα την ιστορική πλατεία της Αθήνας που θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Τέχνης «Καπλανών 5» από τις 12 έως τις 18 Ιανουαρίου.

Κλείσιμο
Νεοκλασικά και νεώτερα κτίρια, στιγμιότυπα, πρόσωπα, ανθρώπινες φιγούρες, αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, αντανακλάσεις, νυχτερινές λήψεις, συνθέτουν καρέ-καρέ το παζλ της πλατείας Ομόνοιας, που σήμερα λειτουργεί περισσότερο ως οδικός κόμβος, παρά ως πλατεία.

Η έκθεση είναι ανοικτή στα 13.000 και όλα τα έργα θα διατίθενται προς πώληση σε προσιτές τιμές. Τα έσοδα θα διατεθούν, μέσω της μη κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Πάνος & Χρυσηίδα-βοήθεια στα παιδιά» ή «Panos & Cressida 4 Life» (http://www.panosandcressida4life.org/),  σε 4 σχολεία στο Κερατσίνι, το Πέραμα, τη Δραπετσώνα και το Μενίδι) που υποστηρίζει και στις οικογένειες των παιδιών τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Αίθουσα Τέχνης  "ΚΑΠΛΑΝΩΝ 5", Μασσαλίας & Καπλανών 5 - Τηλ. 210-3390946
Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι οι εξής: Κυριακή 13:00-17:00
Δευτέρα και Σάββατο 12:00- 15:00, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και  Παρασκευή: 12:00 – 20:00
& κάθε άλλη ημέρα και ώρα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης