Η L’ Arpeggiata για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η L’ Arpeggiata για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Yπό την διεύθυνση της Christina Pluhar, εμφανίζεται για μία μόνο συναυλία, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η L’ Arpeggiata για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Για πρώτη φορά έρχεται στην χώρα μας ένα από τα κορυφαία σύνολα πρώιμης και μπαρόκ μουσικής. Η περίφημη L' Arpeggiata υπό την διεύθυνση της Christina Pluhar, εμφανίζεται για μία μόνο συναυλία, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 8.30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τα τραγούδια και τα οργανικά κομμάτια που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του 2013 στον δίσκο Mediterraneo-Μεσόγειος. Έκτοτε το συγκρότημα έχει περιοδεύσει σε όλες τις μεγάλες αίθουσες της Ευρώπης.

Κλείσιμο
Η L'Arpeggiata ιδρύθηκε το 2000, με διευθύντρια την Christina Pluhar. Όλα τα μέλη της είναι εξαιρετικοί σολίστ. Το σύνολο επικεντρώνεται στην αναβίωση ενός σχεδόν αγνώστου ρεπερτορίου, κυρίως των αρχών του 17ου αιώνα αλλά συνεργάζεται συχνά με μουσικούς από όλο τον κόσμο ερευνώντας διαφορετικές μουσικές τάσεις και επεκτείνοντας τα όρια του αυτοσχεδιασμού σε συνδυασμό με τη θεατρική κίνηση και το χορό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης