Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο ζωγράφου!

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο ζωγράφου!

«Νομίζω είμαι πολύ καλύτερος ζωγράφος από ό,τι ηθοποιός» δήλωσε ο κινηματογραφικός Ράμπο με αφορμή τα εγκαίνια της νέας του έκθεσης ζωγραφικής στο ρωσικό μουσείο του κάστρου Μικαϊλόβσκι στην Αγία Πετρούπολη

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο ζωγράφου!
Έναν ευαίσθητο καλλιτέχνη έκρυβε ολα αυτά τα χρόνια, ο θρυλικός Ράμπο, Σιλβέστερ Σταλόνε που παρουσιάσε στο κοινό της Αγίας Πετρούπολης έργα ζωγραφικής που φιλοτεχνούσε ο ίδιος τα τελευταία σαράντα χρόνια. Η έκθεση ζωγραφικής με τίτλό «Σιλβέστερ Σταλόνε: Τέχνη. 1975-2013» εγκαινιάστηκε στο ρωσικό μουσείο του κάστρου Μικαϊλόβσκι στην Αγία Πετρούπολη και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου. Ο 69χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι αγάπη του για τη ζωγραφική κρατάει εδώ και τέσσερις δεκαετίες και δήλωσε: «Πιστεύω ότι είμαι πολύ καλύτερος ζωγράφος από ό,τι ηθοποιός. Η ζωγραφική είναι κάτι πιο προσωπικό και μέσω αυτής μπορώ να κάνω αυτό που ακριβώς θέλω. Πολλές φορές  στην υποκριτική πρέπει να παίξεις ένα συγκεκριμένο ρόλο ενώ συχνά δεν μπορείς να μιλήσεις όσο θέλεις! Υποθέτω ότι οι ήρωες δεν μιλάνε πολύ και πρέπει να είναι πιο στωικοί».

Χρόνια πριν ξεκινήσει την καριέρα του στην υποκριτική, ο Σταλόνε είχε σπουδάσει σε σχολή καλών τεχνών ενώ στο παρελθόν είχε παρουσιάσει εκθέσεις του στην Ελβετία και στο Μαιάμι. Την πρώτη ημέρα που άνοιξε η νέα του έκθεση στην Αγία Πετρούπολη, κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 1.000 επισκέπτες που έσπευσαν να δουν τα έργα του χολιγουντιανού σταρ. «Ελπίζω να σας αρέσουν οι πίνακες μου» είπε στο κοινό ο Σιλβέστερ Σταλόνε ενώ όπως δήλωσε ποτέ δεν περίμενε να δει τα έργα του σε κάποιο μουσείο.

Κλείσιμο
Στην ιστοσελίδα του, το ρώσικου μουσείο του κάστρου Μικαϊλόβσκι στην Αγία Πετρούπολη αναφέρει πως τα έργα του Σταλόνε λειτουργούν ως «σχόλια στα περιστατικά της δημιουργικής και προσωπικής του ζωής» ενώ ο διευθηντής του μουσείου Βλαντιμίρ Γκούσεβ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα έργα δείχνουν τον χαρακτήρα ενός παθιασμένου άντρα. Ο Σταλόνε είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης. Άλλωστε το μουσείο δεν θα παρουσιάζε ποτέ έναν αδύναμο καλλιτέχνη!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης