Michael Fassbender: Θαυμάζει υπερβολικά τον Brad Pitt!

Michael Fassbender: Θαυμάζει υπερβολικά τον Brad Pitt!

Με λόγια αγάπης και θαυμασμού μίλησε ο ηθοποιός Michael Fassbender για τον Brad Pitt ενώ όπως απόκαλυψε η γνωριμία του με τον χολιγουντιανό σταρ -είχαν παίξει μαζί το 2009 στην ταινία «Inglorious Bastards»- του άλλαξε τη ζωή!

Michael Fassbender: Θαυμάζει υπερβολικά τον Brad Pitt!
Τι και αν έχει ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άντρας από το περιοδικό GQ το 2011, έχει βραβευτεί στο  Φεστιβάλ Βενετίας για τον ρόλο του στην ταινία «Shame» και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του στην ταινία «Inglouriοus Bastards»;

Παρά την ανοδική πορεία που γνωρίζει η καριέρα του, ο Iρλανδογερμανός Michael Fassbender φαίνεται ότι δεν ξεχνά τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει, και ένας εξ αυτών είναι ο Brad Pitt.

Κλείσιμο
Σε συνέντευξη του, o ηθοποιός εκφράστηκε δημόσια για τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη που τρέφει για τον χολιγουντιανό σταρ: «Ο Brad είναι ένας υπέροχος άνθρωπός και έχει μία γενναιόδωρη ψυχή, έχω πολλούς λόγους να τον ευχαριστήσω. Για μένα ήταν πάντα νικητής. Μετά από την πρώτη μας δουλειά, μιλούσε σε πολλούς ανθρώπους του χώρου για΄μένα, και θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτό… ο Brad δεν στήριξε μόνο εμένα αλλά έχει ενθαρρύνει και άλλα νεαρά ταλέντα. Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον χώρο» είπε.

Μετά τη πρώτη συνεργασία τους στην ταινία ««Inglouriοus Bastards», οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά στα κινηματογραφικά πλατό μιάς και πρωταγωνιστούν μαζί στην ταινία «12 Years a Slave».  Η ταινία έχει γίνει από την εταιρία παραγωγής του Pitt, Plan B, και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου.

Τι λέει ο Fassbender για τη νέα του συνεργασία με τον χολιγουντιανό σταρ; «Δεν μου απαντάει στο τηλέφωνο… Και από τότε τον  ακολουθώ. Θέλω να συμμετέχω σε κάθε ταινία που κάνει για να είμαι μαζί του» είπε με χιουμοριστική διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης