Με “Ανατολικά της Εδέμ” και “American Hustle” διεκδικεί το φετινό Όσκαρ η Τζένιφερ Λώρενς

Με “Ανατολικά της Εδέμ” και “American Hustle” διεκδικεί το φετινό Όσκαρ η Τζένιφερ Λώρενς


Η ηθοποιός έχει να αναμετρηθεί με την ερμηνεία της Τζούλι Χάρις στην αρχική μεταφορά του κλασσικού έργου “Ανατολικά της Εδέμ” από τον σκηνοθέτη Ελία Καζάν

Με “Ανατολικά της Εδέμ” και “American Hustle” διεκδικεί το φετινό Όσκαρ η Τζένιφερ Λώρενς
Πήρε το πρώτο της Όσκαρ με την ερμηνεία της στο Silver Linings Playbook πέρσι. Και φέτος θα ξανα-διεκδικήσει το χρυσό αγαλματίδιο με δύο πολύ καλές ερμηνείες.

Σαφώς η Λώρενς, είναι ότι πιο καυτό στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή γιατί η 21χρονη έχει ένα υπέροχο πρόσωπο, σέξι κορμί και φυσικά υποκριτικές δυνατότητες. Συμμετέχει σε πολλές ταινίες αυτή την κινηματογραφική σεζόν όπως :

Κλείσιμο
Στον ρόλο που την έκανε γνωστή, ως Κάτνις Έβερντιν στη συνέχεια των «Αγώνων Πείνας», αλλά και διασκεδάζει με τους Τζιμ Κάρεϊ και Τζεφ Ντάνιελς στο σίκουελ του «Ηλίθιος και Πανηλίθιος».
Παρ' όλα αυτά τα πρότζεκτ που θα την καθορίσουν είναι δύο:


To «American Hustle» - όπου ξανασυναντιέται με τον Μπράντλει Κούπερ από το Silver Linings Playbook και συμπρωταγωνιστούν και με τους Κρίστιαν Μπέιλ και Είμι Ανταμς, μια ταινία για οικονομικές απάτες στην Αμερική της δεκαετίας του '70.




Τη νέα μεταφορά του κλασικού βιβλίου του Τζον Στάινμπεκ «Ανατολικά της Εδέμ», ενός από τα κλασσικά δείγματα της αμερικανικής λογοτεχνίας . Το βιβλίο έχει ήδη διασκευαστεί για το σινεμά, μόλις λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, όταν ο Ελία Καζάν το μετάτρεψε σε ταινία το 1955 με πρωταγωνιστή το μυθικό Τζέιμς Ντιν.

Η πρωταγωνίστρια θα υποδυθεί την Κάθι μητέρα του Καλ (ο ρόλος του Ντιν στην πρωτότυπη ταινία) για τον οποίο η Τζο Βαν Φλιτ κέρδισε το όσκαρ β' γυναικείου ρόλου. Η Κάθι, με βαθιά ψυχικά τραύματα από ένα στοιχειωτικό παρελθόν, έχει εγκαταλείψει το παιδί της και διευθύνει τοπικό μπορντέλο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης