Οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» τον Οκτώβριο στο θέατρο Λαμπέτη

Οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» τον Οκτώβριο στο θέατρο Λαμπέτη

Ο Κώστας Κόκλας, ο Γιάννη Τσιμιτσέλης, ο Κώστα Ευρυπιώτης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης και ο Μάνος Ιωάννου επιστρέφουν τον Οκτώβριο στο Θεάτρο Λαμπέτη και βγαίνουν για 2η χρονιά από τα ρούχα τους-Δείτε το trailer της παράστασης!

Οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» τον Οκτώβριο στο θέατρο Λαμπέτη
Πέρυσι τον χειμώνα ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας ανέλαβαν την ελληνική απόδοση του θεατρικού «Ladies Night» των Stephen Sinclair και Anthony McCarten και έκαναν μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της σεζόν.

Από τις 8 Οκτωβρίου, ο  Κώστας Κόκλας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Κώστας Ευρυπιώτης, ο  Θανάσης Ευθυμιάδης και ο Μάνος Ιωάννου επιστρέφουν στο Θέατρο Λαμπέτη και βγαίνουν για δεύτερη χρονιά από τα ρούχα τους!

Κλείσιμο
Λίγα λόγια για το έργο:
Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να βγει από το αδιέξοδο με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί τον καφετζή (Κώστα Κόκλα), τον ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), τον δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), τον φούρναρη (Κώστα Ευριπιώτη) και τον σπουδαστή (Μάνο Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη.

Τα σκηνικά είναι της Μαίρης Τσαγκάρη και τα κοστούμια της Εβελυν Σιούπη.

Δείτε το trailer της παράστασης:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης