Τι θα δούμε τη νέα σεζόν στο θέατρο Επί Κολωνώ

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν στο θέατρο Επί Κολωνώ

Με τις «Αλεπούδες» της Ντον Κινγκ, την παράσταση «013/Melina M.» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ασπιώτη και το ρομαντικό μελόδραμα της Δάφνης ντι Μοριέ «Ρεβέκκα» -γνωστό από την κινηματογραφική μεταφορά του από τον 'Αλφρεντ Χίτσκοκ-υποδέχεται τη νέα θεατρική σεζόν το θέατρο Επί Κολωνώ

Είχε 1 στις 76.000.000 πιθανότητες να κερδίσει... και το έκανε!
Τι θα δούμε τη νέα σεζόν στο θέατρο Επί Κολωνώ
Η Ελένη Σκότη σκηνοθετεί τις «Αλεπούδες» της Ντον Κινγκ, δίνοντας τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταλαντούχους ηθοποιούς όπως η Ιωάννα Παπά, ο Δημήτρης Λάλος, ο Χάρης Χιώτης και η Ιωάννα Καλλιοπούλου.  Πρόκειται για μία «σκοτεινή διερεύνηση της πίστης, της επιθυμίας και της ευθύνης, σ' έναν κόσμο τόσο ξένο και τόσο οικείο», λένε οι συντελεστές της παράστασης με την οποία ξεκινά -στις 10 Οκτωβρίου-η νέα σεζόν στο θέατρο Επί Κολωνώ.

Στο χειμωνιάτικο ρεπερτόριου του θεάτρου περιλαμβάνεται ακόμα μία παράσταση με τίτλο «013/Melina M.» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου. Ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ασπιώτης στήνει μία παράσταση με αναφορές στη ζωή και το έργο της Μελίνας Μερκούρη, κάνοντας ένα πικρό σχόλιο για την σημερινή κατάσταση του πολιτισμού και του θεάτρου. Θυμίζουμε ότι  η παράσταση ανέβηκε τον περασμένο Ιούνιο στο φεστιβάλ νέων ομάδων «Off off Athens» του θεάτρου.

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με την παράσταση «'Ηταν Κάποτε» που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου. Σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης,  η θεατρική ομάδα ''Χ-αίτεραι'' παρουσιάζει «πέντε δύσκολα, σκληρά, τρομερά, αλλόκοτα παραμύθια» τα οποία καλούνται να αφηγηθούν οι Χρήστος Πίτσας, Βάσια Χρήστου και Πέτρος Σπυρόπουλος.

Τι παίζει τώρα...
Το ρομαντικό μελόδραμα της Δάφνης ντι Μοριέ «Ρεβέκκα», - διεθνώς γνωστό από την αριστουργηματική μεταφορά του στον κινηματογράφο από τον 'Αλφρεντ Χίτσκοκ- σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Χατζάκη. Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Γρηγόρης Χατζάκης υπογράφει και την διασκευή του έργου . Παίζουν:  Γρηγόρης Χατζάκης, Χάρης Ασημακόπουλος, Κλεοπάτρα Τολόγκου και Αννα Κολιοφώτη.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης