O παλιός, καλός Γούντι Άλεν επιστρέφει με το Blue Jasmine

O παλιός, καλός Γούντι Άλεν επιστρέφει με το Blue Jasmine

Ο Γούντι Άλεν ξαναχτυπά με Κέιτ Μπλάνσετ και Άλεκ Μπάλντγουιν

Κάμερον-Κλέγκ: Η κυβέρνηση συνασπισμού θα διαρκέσει
O παλιός, καλός Γούντι Άλεν επιστρέφει με το Blue Jasmine

Μετά την αποτυχία του “Από τη Ρώμη με αγάπη” ο Αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν επιστρέφει δυναμικά με ένα πολύ δυνατό καστ και μια ταινία που θα συζητηθεί, φεύγοντας για λίγο από την ευρώπη και ξαναγυρίζοντας στην αγαπημένη του Νέα Υόρκη.

Κλείσιμο

Η Κέιτ Μπλάνσετ δίνει μια από τις καλύτερες ερμηνείες της ζωής της, παίζοντας την Τζάσμιν, μια πανέμορφη, γυναίκα που εξωτερικά μοιάζει να τα έχει όλα.

Εσωτερικά όμως είναι μια υστερική, σχεδόν αλκοολική, εθισμένη σε ηρεμιστικά σαραντάρα που την έχει παρατήσει ο άνδρας της αφού της έχει φάει όλα τα χρήματα.

Έτσι αναγκάζεται να μετακομίσει με την αδερφή της, η οποία ζει στο Σαν Φρανσίσκο. Η αλλαγή για την Τζάσμιν θα είναι τεράστια, εφόσον από την χλιδή και τα πανάκριβα έπιπλα, θα αναγκαστεί να βρεθεί στο χίπικο περιβάλλον της αδερφής της, η οποία ζει μια εντελώς διαφορετική ζωή.

Με τον εντελώς δικό του τρόπο, που αποτελεί πλέον υπογραφή του, ο Άλεν ξεδιπλώνει όλες τις πλευρές των ανθρώπινων νευρώσεων, δημιουργώντας χαρακτήρες που μας εκνευρίζουν, μας συγκινούν και κυρίως μας κάνουν να γελάμε.

Η ταινία γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο.

Δείτε το τρέιλερ εδώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης