Ένα μικρό crossover σε αγωνιστική έκδοση

Ένα μικρό crossover σε αγωνιστική έκδοση

Το όνομα του Kwid επέστρεψε στο προσκήνιο για άλλους λόγους, καθώς η Renault αποκάλυψε στην έκθεση του Νέου Δελχί δύο πρωτότυπες εκδόσεις του.

Ένα μικρό crossover σε αγωνιστική έκδοση
Την άνοιξη του 2015 η Renault είχε παρουσιάσει στην Ινδία ένα baby crossover μήκους 3,68 m. που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τη σχεδίασή του. Είναι ένα μοντέλο για τις αναπτυσσόμενες αγορές, όμως έκτοτε κυκλοφόρησαν φήμες ότι δεν αποκλείεται να το δούμε και στην Ευρώπη με το σήμα της Dacia. Το όνομα του Kwid επέστρεψε στο προσκήνιο για άλλους λόγους, καθώς η Renault αποκάλυψε στην έκθεση του Νέου Δελχί δύο πρωτότυπες εκδόσεις του.

Κλείσιμο


Η μία εξ αυτών κεντρίζει και το ενδιαφέρον, καθώς φορά… αγωνιστική φόρμα. Το Kwid Racer σε έντονο μπλε χρώμα, φέρει φουσκωμένο body kit, με τροχούς 18 ιντσών, αεροδυναμικά βοηθήματα, αγωνιστικά καθίσματα με ζώνες τεσσάρων σημείων και roll cage. Είναι πάντως πολύ πρώιμο να ισχυριστούμε ότι η Renault σχεδιάζει να δημιουργήσει αγωνιστική έκδοση, βασισμένη στο μικρό crossover.



Πιο εφικτό να φθάσει στην παραγωγή δείχνει το Kwid Climber. Με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, off road ελαστικά και προστατευτικές ποδιές, στοιχεία που του χαρίζουν μεγαλύτερες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου σε σχέση με το Kwid παραγωγής.

Το δελτίο Τύπου της γαλλικής μάρκας ολοκληρώνεται με τη φράση ότι «δεν υπάρχουν προς το παρόν πλάνα διάθεσης του Kwid στην Ευρώπη». Στο μέλλον όμως;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης