Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ απέχει λίγες εβδομάδες και οι εταιρείες ανακοινώνουν τα μοντέλα που θα θέσουν στην... κρίση του κοινού. Η Ferrari έκανε γνωστό ότι στην ανάβαση των 2,6 km θα συμμετάσχουν η 488 GTB (κάνει δυναμική πρεμιέρα στη Μ. Βρετανία) και η ακραία FXX-K.
Η 488 GTB εφοδιάζεται με V8 turbo που αποδίδει 670 PS, ενώ η FXX-K (που δεν έχει άδεια κυκλοφορίας στους δημόσιους δρόμους) φέρει υβριδικό σύστημα με συνδυαστική ισχύ 1.050 PS. Το «παρών» στο Γκούντγουντ (βρίσκεται νότια του Λονδίνου) θα δώσουν επίσης οι California T, F12berlinetta, LaFerrari και F12 TRS. Επιπλέον, ο δοκιμαστής της Scuderia Ferrari, Marc Gene, θα οδηγήσει το μονοθέσιο F10, του 2010.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.