Η συντροφική Αφροδίτη στον Ζυγό - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η συντροφική Αφροδίτη στον Ζυγό - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό 8 Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου

Η συντροφική Αφροδίτη στον Ζυγό - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια
Η Αφροδίτη ξεκινάει μια νέα πορεία στο ζώδιο του Ζυγού για να σου δείξει ένα όμορφο αρμονικό δρόμο. Από τις 8 Νοεμβρίου το βράδυ αργά και μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου θα ρίχνει το απαλό φως της με στόχο την αρμονία, την αγάπη και την συντροφικότητα. Η κοινωνικότητα θα είναι το δυνατό στοιχείο της Αφροδίτης καθώς επίσης ο γάμος και τα ταλέντα στην τέχνη. Πολλοί από εσάς θα είστε ερωτευμένοι με την αγάπη και αυτό θα είναι το πιο όμορφο δώρο στον εαυτό σας αλλά και στους γύρω σας.

Κριός
Κλείσιμο

Η Αφροδίτη που μπαίνει στον άξονά σου από τις 8 Νοεμβρίου αργά το βράδυ θα ξεκινήσει να σου δείχνει μια καινούργια και πιο όμορφη πραγματικότητα που θα σε ενεργοποιήσει για να ανακαλύψεις την ευτυχία μέσα από τη συντροφικότητα. Οι συνεργασίες σου επίσης θα γίνουν πολύ καλύτερες και σίγουρα θα έχεις μια σημαντική εύνοια. Για αυτό καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση και να μην χάνεις καθόλου χρόνο. Συμμαχίες, συμφωνίες, νέες συνεργασίες αλλά και αποφάσεις για μια συντροφική ζωή θα είναι τα δώρα της Αφροδίτης που θα σου αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο. 

Ταύρος

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης σου θα σε φέρει σε επαφή με την αρμονία και την ομορφιά αλλά με έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά σου είναι να συνενώσεις διάφορα ετερόκλητα στοιχεία για να επιτύχεις ένα αποτέλεσμα αρμονικό και πιο ανοικτό στην επικοινωνία – που όμως θα συνδυάζεται με τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Η καλλιτεχνική εργασία είναι κάτι που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα γιατί θα βρεις νέα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητά σου. Η ιδιαίτερη προσοχή που θα δώσεις στα ρούχα και στην διατροφή σου θα σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα. 

Δίδυμοι

Η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί και θα ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των αποστάσεων που υπάρχουν εδώ και καιρό. Η αγάπη είναι το απαραίτητο συστατικό για να νιώσεις ευεξία και ευτυχία. Καλλιτεχνία και δημιουργικότητα είναι τα δυο στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω και σίγουρα θα κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Το αντίθετο φύλο θα σε βρίσκει πολύ ελκυστικό/ή για αυτό θα έχεις πολλές ερωτικές περιπέτειες μέχρι να βρεις αποκλειστικά τον δικό σου άνθρωπο. Πάντως άν έχεις ταλέντο στις επιχειρήσεις, αυτές τις ημέρες θα μπει ένα σημαντικό λιθαράκι για το επόμενο επιτυχημένο βήμα. 

Καρκίνος

Θα απολαύσεις το σπίτι σου με έναν τρόπο πολύ δημιουργικό και καλλιτεχνικό. Πιθανόν να το βάψεις ή να αλλάξεις τα έπιπλα και τον φωτισμό. Σίγουρα έχεις ανάγκη από μια όμορφη σπιτική γωνιά γιατί σε βοηθάει να εναρμονίσεις τις προσωπικές και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Προσπαθώντας για το καλύτερο, μέσα βέβαια από μια έξτρα δουλειά, θα καταφέρεις να έχεις μια καλή περίοδο με στόχο την αναβάθμιση στη ζωή σου και την ποιότητα μέσα στον προσωπικό σου χώρο. Η κοινωνικότητά σου θα αυξηθεί και αυτό θα βοηθήσει εσένα κυρίως που δεν έχεις και τόσο μεγάλο κύκλο γνωριμιών. 


Διαβάστε περισσότερα στο www.astrology.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ