Οι κορμάρες του «Baywatch» τότε και σήμερα

Οι κορμάρες του «Baywatch» τότε και σήμερα

Πώς είναι σήμερα οι καλλίγραμμες, πληθωρικές, ναυαγοσώστριες και οι πρωταγωνιστές με τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς της πιο επιτυχημένης σειράς των '90s

Οι κορμάρες του «Baywatch» τότε και σήμερα
Καλλίγραμμες γυναίκες με πληθωρικές καμπύλες τρέχουν σε αργή κίνηση, με φόντο τον ωκεανό, για να σώσουν όσους βρίσκονται σε κίνδυνο... Κόκκινα μαγιό και αψεγάδιαστοι κοιλιακοί ανδρών. Το «Baywatch» ήταν και είναι η πιο πετυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια που σάρωσε σε τηλεθέαση τη δεκαετία του ’90 και άφησε ιστορία στις παραλίες του Λος Άντζελες. 

Κλείσιμο


Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, ο σωτήρας του Baywatch και οι σεξοβόμβες δίπλα του με κορυφαία την Πάμελα Άντερσον, μπήκαν στα σαλόνια εκατομμυρίων τηλεθεατών, όχι μόνο σε Αμερική και Ευρώπη αλλά σε εκείνα των μουσουλμανικών χωρών της μέσης Ανατολής. Είχε κυκλοφορήσει μάλιστα η ανεπιβεβαίωτη φήμη ότι στο Ιράν, οι θεατές που είχαν δορυφορικό πιάτο, ρίσκαραν να τιμωρηθούν άγρια για την «ανήθικη» απόλαυσή τους. 

Ο Μιτς, η Σί Τζέι, ο Μάτ, η Στέφανι και η Κάρολαιν, φορούσαν μικροσκοπικά μαγιώ των ναυαγωστών, έτρεχαν στις χρυσές αμουδιές του Μάλιμπου της Καλιφόρνια επιδεικνύοντας τα καλογυμνασμένα κορμιά τους και κολυμπούσαν για να διασώσουν τους λουόμενους στην παραλία. Βέβαια το story της σειράς δεν ήταν μόνο οι διασώσεις, αλλά και οι έρωτες και τα πάθη των πρωταγωνιστών της, οι οποίοι είχαν την τάση να μπλέκονται σε ιστορίες δράσης.
Μετά την απόλυτη επιτυχία, πώς είναι σήμερα αυτές οι κορμάρες που επί μια δεκαετία (1989–1999) προκάλεσαν απίστευτες φαντασιώσεις ανά τον κόσμο; 


Yasmine Bleeth




Nicole Eggert




Parker Stevenson





Peter Phelps





David Hasselhoff





Alexandra Paul





Pamela Anderson





Erika Eleniak





Carmen Electra




Michael Newman




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης