Ελένη Καρποντίνη: «Ο Βασίλης μου χάρισε το πιο όμορφο δώρο»

Ελένη Καρποντίνη: «Ο Βασίλης μου χάρισε το πιο όμορφο δώρο»

Η παρουσιάστρια μιλάει για τον ερχομό του παιδιού της και τον γάμο της με τον Βασίλη Λάτσιο

Ελένη Καρποντίνη: «Ο Βασίλης μου χάρισε το πιο όμορφο δώρο»
«Έλα, πες μου αλήθεια, είμαι πολύ εγκυμονούσα;» με ρωτάει η Ελένη Καρποντίνη με το νιαζάρικο ύφος της μόλις βγάζει το φαρδύ παλτό με τα αστέρια που φοράει κι αποκαλύπτεται η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η παρουσιάστρια, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, λάμπει από ευτυχία καθώς στα μέσα Αυγούστου με τον σύντροφο της, Βασίλη Λιάτσο θα κρατάνε αγκαλιά το πρώτο τους παιδί.

Κλείσιμο
Mε ξαφνιάζει λέγοντας μου πως έχει κανονίσει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές. «Μα, δεν θα πάω διακοπές; Μου αρέσει πολύ το καλοκαίρι και η αύρα της θάλασσας. Επειδή θα γεννήσω τον Αύγουστο δεν μπορώ να αναγκάσω τους φίλους μας να έρθουν στο μαιευτήριο αφού θα βρίσκονται σε διακοπές οπότε ας πάμε εμείς να τους δούμε στα νησιά. Έχω κλείσει να πάμε στη Μύκονο, την Άνδρο και τη Νάξο. Πιθανότατα δεν θα χωράω στο αεροπλάνο κι έτσι θα ταξιδέψουμε με το καράβι!», λέει γελώντας.

Η Ελένη ήταν ήδη ενάμιση μηνών όταν έκανε το τεστ εγκυμοσύνης. «Νόμιζα πως η καθυστέρηση που είχα οφειλόταν στο στρες.  Ένα μεσημέρι, που καθόμουν μόνη στο σπίτι, αποφάσισα να κάνω κι ένα τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Η αλήθεια είναι πως το έκανα απλά για να το κάνω, όχι γιατί πίστευα πως ήμουν έγκυος. ‘Όταν είδα πως ήταν θετικό η πρώτη μου σκέψη ήταν «αποκλείεται». Έπειτα, το έβγαλα φωτογραφία και το έστειλα στο Βασίλη. Εκείνος με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε «τι σημαίνει αυτό αγάπη μου;». «Σημαίνει πως είναι θετικό» του απάντησα. Αγχώθηκα πολύ. Δεν ήταν στα σχέδια μου να μείνω έγκυος. Δεν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μου. Ενώ εγώ φρίκαρα λίγο, ο Βασίλης πέταξε από την χαρά του και καθυστέρησε να βγει στον αέρα του ραδιοφώνου για 20 λεπτά. Όπως μου εξομολογήθηκε  πως ήταν η πιο ωραία είδηση που του είχα πει ποτέ» λέει κοιτάζοντας το μονόπετρο στο χέρι της.

Οι γονείς του Βασίλη, Αιμίλιος και Αθηνά ήταν οι πρώτοι που έμαθαν τα ευχάριστα νέα. «Εγώ του είχα πει να μην το πούμε σε κανέναν για αρχή. Όμως, ο Βασίλης δεν κρατήθηκε το είπε στον μπαμπά του κι εκείνος με τη σειρά του στη γυναίκα του. Μετά την επίσκεψη μας στο γυναικολόγο το ανακοινώσαμε και στους δικούς μου γονείς. Οι οικογένειες μας χάρηκαν πάρα πολύ. Πιστεύω πως είναι μαγική στιγμή για τους γονείς να τους ανακοινώνεις πως θα αποκτήσουν εγγόνι.  Λίγο καιρό αργότερα το είπαμε και σε λίγους καλούς μας φίλους».

Η Ελένη επιθυμεί ο γιος της να πάρει τα χαρακτηριστικά που αγαπάει στον σύντροφο της. «Το παιδί μου θέλω να έχει την ηρεμία, την μεθοδικότητα και τα μάτια του Βασίλη. Από μένα, θα ήθελα να έχει την ενέργεια μου. Δεν με νοιάζει καθόλου σε ποιον από τους δύο θα μοιάσει. Μου αρέσει πολύ ο άντρας μου! Τον αγαπάω πολύ. Μου χάρισε το πιο όμορφο δώρο».

Βέρα στο δεξί
Τον περασμένο Νοέμβριο ο Βασίλης έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφο του στη Θεσσαλονίκη. Μετά το μεγάλο «ναι» που του απάντησε η Ελένη άρχισαν να προγραμματίζουν το γάμο τους στην Άνδρο, τόπο καταγωγής του γαμπρού. Τώρα, όμως, τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν πλεύση. Πότε θα βάλουν βέρα στο δεξί; «Μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα κάνουμε πολιτικό γάμο και ένα πάρτι σε στενό κύκλο για τους φίλους μας. Δεν έχουμε ορίσει συγκεκριμένη  ημερομηνία, είμαστε πολύ χαλαροί. Πάντως, έχω βρει το φόρεμα μου. Μόνο που θα πρέπει να προσαρμόσω επάνω μου γιατί θα έχω φουσκώσει».

Οι δρόμοι του ζευγαριού διασταυρώθηκαν πριν ενάμισι χρόνο που δούλευαν στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό. Ωστόσο, η Ελένη δεν είχε ακόμα συνειδητοποιήσει πως εκεί βρήκε τον άντρα που θα της άλλαζε τη ζωή. «Δεν το είχα καταλάβει, σε αντίθεση με το Βασίλη. Αυτό που ήξερα, όμως, ήταν πως θα γινόταν καλός μπαμπάς γιατί είναι πολύ τρυφερός με τα ανίψια μας».

Ο σύντροφο της έφερε ηρεμία και ισορροπία στη ζωή της. «Ο Βασίλης μου βγάζει μια απίστευτη ηρεμία. Ειδικά τώρα που είμαι έγκυος είναι πολύ σημαντικό που με κάνει να νιώθω αυτό το συναίσθημα.. Επίσης, με τον σύντροφο μου γελάμε πάρα πολύ. Θεωρώ πως το αμοιβαίο χιούμορ είναι το μυστικό μιας σχέσης».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης